κωδ. C-1880
ΚΕΡΚΥΡΑ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΑΛΥΚΕΣ ΠΟΤΑΜΟΥ, ΒΙΛΑ προς Πώληση 343 τ.μ., 800.000€

Βασικές πληροφορίες

Κωδικός
C-1880
Περιοχή
ΚΕΡΚΥΡΑ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ
Υπο-περιοχή
ΑΛΥΚΕΣ ΠΟΤΑΜΟΥ
Τύπος ακινήτου
ΒΙΛΑ
Σκοπός
προς Πώληση
Εμβαδόν
343 τ.μ.
Τιμή
900.000€800.000€
Τιμή
Τιμή/τ.μ.
Όροφος
Ισογειο
Έτος κατασκ.
-
Δωμάτια
6 υ/δ
Μπάνιο
4
Wc
Θέρμανση
ΑΥΤΟΝΟΜΗ
Συντ. δόμησης
0
Συντ. κάλυψης
0
Βάθος
0 μ.
Πρόσοψη
0 μ.

Περιγραφή

ΑΛΥΚΕΣ ΠΟΤΑΜΟΥ, ΒΙΛΑ προς Πώληση 343 τ.μ., 800.000€

Μοντέρνα πολυτελής και ασυνήθιστη βίλα 343τ.μ με πισίνα (θαλασσινό νερό και jacuzzi) με πρόσβαση ακόμα και από την θάλασσα (deckμε ανοξείδωτες δέστρες, νερό, φως) μέσα σε περιφραγμένο κήπο 1000τ.μ, 5' από την πόλη της Κέρκυρας, δίπλα στο ποτάμι και πολύ κοντά στην θάλασσα.
Η κατοικία αναπτύσσεται σε τρία επίπεδα. Το ισόγειο αποτελείται από Χωλ, μπαράκι, καθιστικό, w.c, κουζίνα με βιτρό στην οροφή πάνω από το τραπέζι και άμεση πρόσβαση στον χώρο της πισίνας με την τεράστια τραπεζαρία σε συνέχεια με το εξωτερικό bbq. Επίσης στο ισόγειο σε υπερυψωμένο χώρο υπάρχει το σαλόνι και η τραπεζαρία με το υπέροχης αισθητικής ενεργειακό τζάκι.
Η σκάλα που οδηγεί στον όροφο είναι κατασκευασμένη με εξαιρετικής ποιότητας ξύλο και κάγκελα από ανοξείδωτο ατσάλι ενώ ο θόλος στην οροφή της με αυτοκαθαριζόμενα τζάμια χρησιμεύει για το φυσικό φωτισμό του χώρου της σκάλας και του γραφείου (ανοικτού τύπου) όπου βρίσκεται πριν το masterbedroom. Το υπνοδωμάτιο αυτό διαθέτει γκαρνταρόμπα και μπάνιο με καμπίνα υδρομασάζ, σάουνα, ποδομασάζ, αρωματοθεραπεία κτλ. Ο όροφος περιλαμβάνει ακόμη δύο υπνοδωμάτια με το λουτρό τους καθώς και πατάρι με πτυσσόμενη σκάλα για βοηθητικό αποθηκευτικό χώρο το καθένα.
Το υπόγειο περιλαμβάνει τον ξενώνα, το λεβητοστάσιο, το playroom (μπιλιάρδο, καθιστικό, κάβα), το πλυσταριό και κλειστό χώρο στάθμευσης ενός αυτοκινήτου. Ο ξενώνας με δυο υπνοδωμάτια, κουζίνα και λουτρό διαθέτει ανεξάρτητη είσοδο και μπορεί να απομονωθεί από το υπόλοιπο σπίτι.
Όλα τα δωμάτια διαθέτουν ντουλάπες χειροποίητες από ξύλο και γυαλί, κουφώματα αλουμινίου με τριπλά τζάμια και ενσωματωμένη κουρτίνα και βεράντες με θέα θάλασσα.
Ο περιβάλλων χώρος είναι διακοσμημένος με γκαζόν, με όμορφα δέντρα (φοίνικες, έλατα) και λουλούδια σε ξεχωριστής τεχνοτροπίας ζαρντινιέρες, λιμνούλα ενώ υπάρχει σύστημα αυτόματου ποτίσματος για την διευκόλυνση των χρηστών.
Το σπίτι διαθέτει σύστημα αυτόνομης θέρμανσης με πετρέλαιο, κλιματισμό, θυροτηλεόραση, κάμερες, συναγερμό, πόρτες ασφαλείας, πορτόνι με τηλεκοντρόλ, ηλιακό θερμοσίφωνα, αφα λάτωση, αντίστροφη όσμωση, σίτες, περιμετρικές βεράντες, καθώς και κλειστό ειδικό χώρο για σκύλο.
Είναι μια προνομιακή κατοικία με μοναδικές ανέσεις σε πολύ κοντινή απόσταση από το κέντρο της πόλης σε ενδιαφέρουσα τιμή 800.000.
 

Επιπλέον χαρακτηριστικά

Ανελκυστήρας Πάρκινγκ Αποθήκη Τζάκι Γωνιακό Διαμπερές πισίνα μικροκύματα δορυφόρος βεράντα καταψύκτης φωτεινό υπόγειο έπιπλα αριθμός θέσεων στάθμευσης αεραγωγός BBQ βαμμένο πατάρι απόσταση από θάλασσα 0 μ.εμβαδόν οικοπέδου 1000 Τ.Κ. 49132 κουφώματα αλουμινίου Διεύθυνση ΑΛΥΚΕΣ Εμφάνιση Διεύθυνσης ΑΛΥΚΕΣ θέα θάλασσα υλικα εξωτερικου χωρου πέτρα και το πλαίσιο δάπεδα πλακάκι-ξύλο
Συνολικές επισκέψεις 28147
<span>Υπεύθυνος Συνεργάτης</span>ΟΛΓΑ ΛΕΟΝΤΑΡΗ

Υπεύθυνος ΣυνεργάτηςΟΛΓΑ ΛΕΟΝΤΑΡΗ

Τ: +30 26610 21101
Κ: +306980148980

Χάρτης

Χάρτης ακινήτου Property location Μεγέθυνση