
Εξαιρετική Επενδυτική Ευκαιρία στο Σιδάρι Κέρκυρας
Πωλείται μοναδικό επίπεδο οικόπεδο συνολικής επιφάνειας 3.000 τ.μ., εντός οικισμού Σιδαρίου, σε προνομιακή θέση μόλις 500 μέτρα από τη θάλασσα. Το ακίνητο διαθέτει υψηλό συντελεστή δόμησης, προσφέροντας σημαντικές δυνατότητες ανάπτυξης για τουριστική ή οικιστική εκμετάλλευση.
Το οικόπεδο είναι απολύτως επίπεδο, διαθέτει ιδιωτικό πηγάδι και άμεση πρόσβαση σε όλα τα δίκτυα κοινής ωφέλειας. Η πρόσβαση εξασφαλίζεται από τρεις διαφορετικούς δρόμους, γεγονός που ενισχύει σημαντικά την αξία και την ευελιξία αξιοποίησής του.
Βρίσκεται σε μια ήσυχη και ιδιαίτερα ελκυστική περιοχή, σε μικρή απόσταση από τις δημοφιλείς παραλίες του Σιδαρίου, εστιατόρια, μπαρ και όλες τις απαραίτητες υποδομές. Ο συνδυασμός της εξαιρετικής τοποθεσίας, της εύκολης πρόσβασης και των αναπτυξιακών δυνατοτήτων καθιστά το ακίνητο ιδανική επιλογή για την κατασκευή ξενοδοχείου, τουριστικών κατοικιών, βιλών ή συγκροτήματος διαμερισμάτων.
Μια σπάνια ευκαιρία επένδυσης σε έναν από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς της Κέρκυρας.
Τιμή Πώλησης: €450.000
Νίκου Λευτεριώτη 11
Κέρκυρα, 49132
Τ: +30 26610 21101
info{ta}corfuestatemanagement{tod}gr