
Πωλείται μοναδικό, πολυτελές και πλήρως επιπλωμένο διαμέρισμα 107, 5 τ.μ. στην καρδιά της Παλιάς Πόλης της Κέρκυρας, σε μία από τις πιο εμβληματικές και περιζήτητες τοποθεσίες του ιστορικού κέντρου, δίπλα στην περίφημη πλατεία με το Ενετικό Πηγάδι. Πρόκειται για ένα ακίνητο υψηλής αισθητικής που συνδυάζει την αυθεντική αρχιτεκτονική της Παλιάς Πόλης με σύγχρονες ανέσεις, αποτελώντας μία εξαιρετική επιλογή τόσο για ιδιωτική κατοικία όσο και για επένδυση υψηλών αποδόσεων μέσω βραχυχρόνιας ή πολυτελούς τουριστικής μίσθωσης.
Το διαμέρισμα αναπτύσσεται σε 100 τ.μ. και διαθέτει τρία ευρύχωρα υπνοδωμάτια, άνετο και φωτεινό χώρο καθιστικού, πλήρως εξοπλισμένη σύγχρονη κουζίνα, καθώς και δύο πολυτελή μπάνια, εκ των οποίων το ένα διαθέτει ντους και μπανιέρα. Είναι πλήρως εξοπλισμένο με κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πλυντήριο πιάτων, πλυντήριο ρούχων, ηλεκτρικές συσκευές και όλες τις απαραίτητες οικιακές παροχές, ενώ προσφέρει όμορφη θέα στην πόλη της Κέρκυρας.
Το ακίνητο πωλείται όπως ακριβώς παρουσιάζεται, πλήρως επιπλωμένο και εξοπλισμένο, έτοιμο για άμεση κατοίκηση ή τουριστική εκμετάλλευση χωρίς να απαιτείται καμία επιπλέον επένδυση.
Η εξαιρετική του τοποθεσία προσφέρει άμεση πρόσβαση στα σημαντικότερα αξιοθέατα της πόλης, όπως ο Ναός του Αγίου Σπυρίδωνα, το Μουσείο Ασιατικής Τέχνης, ο Κήπος του Λαού, το Βυζαντινό Μουσείο, το Μουσείο Διονυσίου Σολωμού, το Νέο Φρούριο, καθώς και στα γραφικά καντούνια της Παλιάς Πόλης, η οποία αποτελεί Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO.
Αποτελεί μία σπάνια επενδυτική ευκαιρία σε μία από τις πλέον δημοφιλείς περιοχές της Κέρκυρας, με αποδεδειγμένη υψηλή ζήτηση για τουριστική διαμονή και σημαντικές προοπτικές εξαιρετικής απόδοσης.
Τιμή Πώλησης: 565.000 €
Νίκου Λευτεριώτη 11
Κέρκυρα, 49132
Τ: +30 26610 21101
info{ta}corfuestatemanagement{tod}gr