
Προς Πώληση – Πολυτελής Βίλα στον Παραμόνα, Κέρκυρα | Τιμή: 650.000€
Σε απόσταση μόλις 150 μέτρων από την ειδυλλιακή παραλία της Παραμόνας, μία από τις πιο παρθένες και μαγευτικές παραλίες της Κέρκυρας, βρίσκεται αυτή η μοναδική βίλα – ένα πραγματικό έργο τέχνης πολυτέλειας και άνεσης.
Η συνολική επιφάνεια των κτισμάτων ανέρχεται σε 161, 88 τ.μ. σε οικόπεδο 672, 27 τ.μ., και περιλαμβάνει δύο ανεξάρτητες κατοικίες και δύο αυτόνομα δωμάτια φιλοξενίας, προσφέροντας ευελιξία είτε για ιδιοκατοίκηση είτε για τουριστική εκμετάλλευση. Διαθέτει επίσης αποθήκη 45, 52 τ.μ.
Οι σύγχρονες παροχές περιλαμβάνουν δύο πλήρως εξοπλισμένες κουζίνες, ευρύχωρους ενιαίους χώρους, τέσσερα μπάνια και μεγάλες βεράντες με πανοραμική θέα στο Ιόνιο Πέλαγος. Ο εξωτερικός χώρος διαθέτει όμορφο κήπο, μπάρμπεκιου και χώρους χαλάρωσης, ιδανικούς για στιγμές ηρεμίας ή ψυχαγωγίας.
Η τοποθεσία είναι εξαιρετική: σε κοντινή απόσταση από τα παραδοσιακά χωριά Άγιος Ματθαίος και Πεντάτι, τη λίμνη Κορισσίων (προστατευόμενη περιοχή Natura) και την παραλία Πρασούδι, ενώ η Πόλη της Κέρκυρας και το Αεροδρόμιο απέχουν μόλις 20–25 λεπτά.
Ιδανική ως μόνιμη κατοικία, εξοχική βίλα ή τουριστική επένδυση, η συγκεκριμένη ιδιοκτησία συνδυάζει φυσική ομορφιά, πολυτέλεια και απόλυτη ιδιωτικότητα, προσφέροντας μια σπάνια ευκαιρία για όσους αναζητούν το δικό τους καταφύγιο στο νησί των Φαιάκων.
Νίκου Λευτεριώτη 11
Κέρκυρα, 49132
Τ: +30 26610 21101
info{ta}corfuestatemanagement{tod}gr