Η Εταιρεία

H CEM και οι συνεργάτες της σας καλωσορίζουν στο πιο ολοκληρωμένο και εμπεριστατωμένο site της αγοράς σ’ ότι αφορά στη διάθεση, διαχείριση, αναπαλαίωση, κατασκευή και συντήρηση ακινήτων και σας συγχαίρει για την επιλογή σας να μας τιμήσετε μ’ αυτή σας την επίσκεψη!!!!!

Γιατί, πολύ απλά, μετά την περιήγησή σας στο site μας , θα διαπιστώσετε ότι είμαστε εδώ όχι μόνο για να σας βοηθήσουμε να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα, αλλά ταυτόχρονα να κερδίσετε τρία αληθινά πολύτιμα για την εποχή μας αγαθά : KOΠΟ, ΧΡΟΝΟ, ΧΡΗΜΑ.

Η CEM ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ!!

Λαμβάνοντας υπ’ όψη τις συνθήκες, τις προϋποθέσεις και τα δεδομένα που συντείνουν στο να πραγματοποιηθεί μία αγοραπωλησία, προχωράει πέρα από κάθε συμβατό τρόπο αντίστοιχων διαδικασιών και σας προσφέρει επιπρόσθετα την ασφάλεια την άνεση και την σιγουριά που χρειάζεστε κατά τη διάρκεια αυτών:

Θέτει στη διάθεσή σας την πιο έμπειρη και καταρτισμένη ομάδα Συμβούλων Ακινήτων,  Αρχιτεκτόνων,  Τοπογράφων, Μηχανικών και Νομικών Συμβούλων έτσι ώστε με τον επαγγελματισμό και την υπευθυνότητά τους να σας προσφέρουν άμεσα έξυπνες , καλαίσθητες ,οικονομικές συμβουλές και λύσεις για την αγοραπωλησία ή την επένδυση που σχεδιάζετε να πραγματοποιήσετε.

Η CEM ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΕΙΤΑΙ!!!!!!!  

Μετά την αποχώρησή σας από τα γραφεία μας , το μόνο που θα σας απασχολεί είναι η διοργάνωση του πάρτι εγκαινίων του νέου σας ακινήτου και τίποτα πέρα απ’ αυτό!!

ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ, ΕΜΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΜΕ!!

 

Η Εταιρεία

Η CEM Corfu Estate  Management έρχεται να καλύψει  ένα τεράστιο κενό που υπήρχε μέχρι σήμερα στον κατασκευαστικό, κτηματομεσιτικό και διαχειριστικό τομέα ακινήτων στην Κέρκυρα.

Για πρώτη φορά μια κτηματομεσιτική εταιρεία της Κέρκυρας σάς προσφέρει ολοκληρωμένη διαχείριση στους τρεις βασικούς τομείς της ακίνητης περιουσίας.

  1. Αγορά, Πώληση και Ενοικίαση κάθε είδους ακινήτων στις καλύτερες τιμές και στο μικρότερο δυνατό χρόνο
  2. Κατασκευή, Αναπαλαίωση και Συντήρηση από κορυφαίους αρχιτέκτονες και πολιτικούς μηχανικούς σε συνδυασμό με τα πλέον έμπειρα συνεργεία
  3. Διαχείριση του ακινήτου σας, ώστε να είναι άμεσα διαθέσιμο και ευχάριστο, χειμώνα-καλοκαίρι

Οι άνθρωποί μας προέρχονται από ολόκληρο το φάσμα του χώρου των ακινήτων.

Έμπειροι αρχιτέκτονες και πολιτικοί μηχανικοί, πολύπειροι κτηματομεσίτες, ικανότατοι εργοδηγοί και τεχνίτες, που με βαθειά γνώση και μεράκι θα σας προτείνουν πάντοτε το καλύτερο στην πιο σωστή τιμή.

Είτε, λοιπόν, θέλετε να βρείτε το οικόπεδο των ονείρων σας, είτε θέλετε να αγοράσετε ή να νοικιάσετε το νέο σας δικηγορικό γραφείο, είτε θέλετε να χτίσετε ή να ανακαινίσετε το σπίτι σας, είτε θέλετε να μας εμπιστευθείτε τη διαχείριση του εξοχικού σας, είμαστε στη διάθεσή σας.

Για μια συνάντηση μαζί μας, τηλεφωνήστε  στο 2661021101 ή επισκεφτείτε το site μας www.corfuestatemanagement.gr  και ο κατάλληλος συνεργάτης μας θα σας επισκεφτεί άμεσα , ώστε, εκτός από τις ανάγκες σας, να συζητήσει μαζί σας  και για πιθανή δυνατότητα συνεργασίας σε θέματα συμβολαίων ακινήτων.

 

 

Φιλοσοφία - Όραμα

Στο κέντρο της φιλοσοφίας μας βρίσκεται ο άνθρωπος

Γνωρίζουμε ότι η αγορά ή η κατασκευή ενός ακινήτου είναι για τους περισσότερους από εμάς απόφαση και έργο ζωής. Θέλουμε λοιπόν, να κάνουμε αυτή την απόφαση ζωής όσο το δυνατόν γίνεται πιο εύκολη και σίγουρη. Θέλουμε να προσφέρουμε σε κάθε πελάτη μας υπηρεσίες που έχουν όχι μόνο τις υψηλότερες προδιαγραφές, αλλά υπηρεσίες ζωής που θα τον διευκολύνουν και θα του κάνουν τη διαμονή του στο δικό του χώρο απόλαυση.

Το όραμά μας είναι να παραμείνει για πάντα η CEM (Corfu Estate  Management) το απόλυτο κατάστημα μιας στάσης (one stop shop) στο χώρο της αγοράς, κατασκευής και διαχείρισης ακινήτων στην Κέρκυρα. Η εταιρεία που θα προσφέρει άμεσες λύσεις, με την υψηλότερη αισθητική  στις καλύτερες τιμές.

Οι άνθρωποι μας προέρχονται από ολόκληρο το φάσμα του χώρου των ακινήτων. Έμπειροι αρχιτέκτονες και πολιτικοί μηχανικοί, πολύπειροι κτηματομεσίτες, ικανότατοι εργοδηγοί και τεχνίτες, που με βαθειά γνώση και μεράκι θα προτείνουν πάντοτε το καλύτερη στην πιο σωστή τιμή.

Γνωρίστε τους από κοντά και εμπιστευτείτε τους!

 

 

Υπηρεσίες στον Κτηματομεσιτικό Τομέα

Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε μια μεγάλη  ποικιλία από ακίνητα υψηλών προδιαγραφών,  κάθε είδους στην Κέρκυρα και στους Παξούς. Μονοκατοικίες, βίλες και διαμερίσματα για πώληση ή ενοικίαση, επαγγελματικά ακίνητα υψηλών προδιαγραφών, μοναδικά οικόπεδα και αγροτεμάχια, μεγάλες εκτάσεις στο βουνό ή στη θάλασσα.

Αν πάλι θέλετε κάτι εντελώς ιδιαίτερο, δεν έχετε παρά να απευθυνθείτε σε εμάς και θα κάνουμε τα πάντα για να σας βρούμε το ακίνητο των προσδοκιών σας.

 

“Η CEM αναλαμβάνει το ακίνητό σας από την έκδοση της οικοδομικής αδείας και μπορεί να σας το παραδώσει με το κλειδί στο χέρι.”


“Στο κέντρο της φιλοσοφίας μας βρίσκεται πάντα ο άνθρωπος.”


“Μετά την αποχώρησή σας από τα γραφεία μας , το μόνο που θα σας απασχολεί είναι η διοργάνωση του πάρτι εγκαινίων του νέου σας ακινήτου και τίποτα πέρα απ’ αυτό!!”