
Προνομιακό Οικόπεδο στους Παξούς – Μοναδική Επενδυτική Ευκαιρία
Σε μία από τις πιο γοητευτικές τοποθεσίες των Παξών διατίθεται προς πώληση εξαιρετικό οικόπεδο με μοναδικά χαρακτηριστικά, ιδανικό τόσο για ιδιωτική κατοικία όσο και για τουριστική επένδυση.
Το ακίνητο διαθέτει 30 παραγωγικές ελαιόδεντρα, προσφέροντας τον αυθεντικό μεσογειακό χαρακτήρα του νησιού, ενώ παρέχει δυνατότητα δόμησης έως 200 τ.μ.
Βρίσκεται σε απόσταση μόλις 350 μέτρων από το λιμάνι του Λογγού, εξασφαλίζοντας άμεση πρόσβαση σε εστιατόρια, καφέ, καταστήματα και στις μαγευτικές παραλίες της περιοχής. Η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος βρίσκεται ήδη διαθέσιμη, διευκολύνοντας την άμεση αξιοποίηση του ακινήτου.
Η ελαφρώς επικλινής μορφολογία του οικοπέδου προσφέρει τη δυνατότητα δημιουργίας κατοικίας με ανεμπόδιστη θέα και ιδιαίτερη αρχιτεκτονική αισθητική.
Χαρακτηριστικά:
• 30 ελαιόδεντρα
• Δόμηση έως 200 τ.μ.
• Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος
• 350 μ. από το λιμάνι του Λογγού
• Επικλινές οικόπεδο
• Ιδανικό για εξοχική κατοικία ή τουριστική επένδυση
Τιμή: 650.000 Συζητήσιμη.
Μια σπάνια ευκαιρία απόκτησης γης σε έναν από τους πιο περιζήτητους προορισμούς του Ιονίου, που συνδυάζει ιδιωτικότητα, φυσική ομορφιά και εξαιρετικές προοπτικές αξιοποίησης.
Νίκου Λευτεριώτη 11
Κέρκυρα, 49132
Τ: +30 26610 21101
info{ta}corfuestatemanagement{tod}gr