Κατασκευή 2

Δ. ΞΕΠΑΠΑΔΕΑΣ & ΥΙΟΙ Α.Ε.Ξ.Τ.Ε
(ΞΕΝΟΤΕΚ Α.Ε)
ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ, ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ,ΕΜΠΟΡΙΚΗ,ΕΡΓΟΛΗΠΤΙΚΗ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ, ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ & ΜΕΣΙΤΙΚΗ
Σιδάρι, Υποκατάστημα Ν. Λευτεριώτη 11
ΚΕΡΚΥΡΑ Τ.Κ 49100
ΤΗΛ – FAX 2661021101
EΜΑΙL: info@corfuestatemanagement.gr

ΠΡΟΦΙΛ ΕΤΑΙΡΙΑΣ

H σύσταση της εταιρείας το έτος 2002 με Πρόεδρο και Διευθύνων Σύμβουλο τον Σωκράτη Ξεπαπαδέα Μηχανολόγο Μηχανικό, Νομικό Σύμβουλο την Αναστασία Ξεπαπαδέα Δικηγόρο και Αντιπρόεδρο τον Ευτύχιο Ξεπαπαδέα Αρχιτέκτων Μηχανικό Ε.Μ.Π δημιουργήθηκε σαν οικογενειακή ξενοδοχειακή επιχείρηση , με μόνο αυτοσκοπό την εκμετάλλευση Τουριστικών καταλυμάτων της οικογένειας και την επέκτασή τους μελλοντικά σε μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα.

Η πολύτιμη μετάγγιση της εμπειρίας του κ. Δημήτριου Ξεπαπαδέα (εργολάβος Δημοσιών έργων από το έτος 1970) γονέα των Σωκράτη και Ευτύχιου και Νατάσας Ξεπαπαδέα ήταν καθοριστική στην ανάπτυξη της Δ. ΞΕΠΑΠΑΔΕΑΣ & ΥΙΟΙ Α.Ε.Ξ.Τ.Ε (ΞΕΝΟΤΕΚ Α.Ε) , καθώς ο συνδυασμός γνώσεων , νέων ιδεών και πολυετής εμπειρίας δημιούργησαν μια άκρως ανταγωνιστική και ποιοτική ομάδα έτοιμη να ανταπεξέλθει σε κάθε πρόκληση που παρουσιαζόταν.

Σήμερα η εταιρία Δ. ΞΕΠΑΠΑΔΕΑΣ & ΥΙΟΙ Α.Ε.Ξ.Τ.Ε (ΞΕΝΟΤΕΚ Α.Ε) έχει αναπτύξει ακόμα περισσότερο την δραστηριότητα της και σε άλλους κλάδους, όπως οι Εμπορικές Συναλλαγές, οι Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, Real Estate και τέλος ο Κατασκευαστικός τομέας, μπαίνοντας δυναμικά στο χώρο, με τη δημιουργία Εργοληπτικού Πτυχίου 3ής Τάξεως εγγεγραμμένη στα Μητρώα Εργοληπτικών Επιχειρήσεων (Μ.Ε.Ε.Π) με αριθμό 26959 για έργα Οδοποιϊας, Οικοδομικά, Υδραυλικά, Ηλεκτρομηχανολογικά, Λιμενικά, Βιομηχανικά και Ενεργειακά.

Η εταιρία τόσο σε υλικοτεχνική υποδομή όσο και σε έμψυχο δυναμικό ενίσχυσε τα γραφεία αλλά και τα εργοτάξια της με νέους μηχανικούς και εργοταξιάρχες , δημιουργώντας και παράλληλα σε ιδιόκτητο οικόπεδο της εταιρίας χώρο θραύσης και διαλογής διαλεγμένου υλικού για την παραγωγή των δικών της πρώτων υλών ,έτσι ώστε να μπορεί να αναλάβει να φέρει εις πέρας και το ποιο δύσκολο σύνθετο τεχνικό έργο τόσο εντός νησιού Κερκύρας ,όσο στα διαπόντια νησιά (Μαθράκι , Οθωνοί , Ερείκουσα , Παξοί), όσο και στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Το έμπειρο εργατοτεχνικό προσωπικό αλλά και ο μηχανολογικός εξοπλισμός όπου καλύπτει κάθε τεχνικό έργο και αποτελείται από μηχανήματα εκσκαφών , σκυροδετήσεων , μεταφορών , ανυψωτικών, οδοποιίας και πληθώρα χειροκίνητων πολυεργαλείων σε συνδυασμό με τα δυο ανεπτυγμένα εργοτάξια – όρχος – αποθήκες στο βόρειο αλλά και στο κεντρικό τμήμα του νησιού, αποτελεί εγγύηση για την άμεση και ποιοτική κατασκευή κάθε έργου.
Τα γραφεία της εταιρείας βρίσκονται στο Σιδάρι στην Βόρεια Κέρκυρα για την Ξενοδοχειακή Μονάδα και το υποκατάστημα της εταιρίας επί της οδού Νίκου Λευτεριώτη 11 στο κέντρο της πόλης. Το προσωπικό που ελέγχει και διαχειρίζεται τον νευραλγικό τομέα του γραφείου είναι μηχανικοί με ανάλογη εμπειρία. Ο συνδυασμός τεχνικών γνώσεων αλλά και οι κατάλληλες κατευθύνσεις που παρέχουν οι νομικοί σύμβουλοι και οικονομολόγοι της εταιρείας , την καθιστούν άκρως ανταγωνιστική, βάζοντας νέους στόχους και οράματα για το μέλλον.




ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ-ΕΡΓΟΤΑΞΙΑΡΧΕΣ


ΜΙΑΡΗΣ Α. ΜΙΧΑΗΛ (ΠΟΛ. ΕΡΓΩΝ ΥΠΟΔΟΜΗΣ)
ΣΑΓΙΑΣ Μ. ΜΙΧΑΗΛ (ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΤΕΙ)
ΤΣΕΜΠΑΣ Α. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ (ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ)






Με τιμή ο Πρόεδρος
&
Διευθύνων Σύμβουλος

Σωκράτης Ξεπαπαδέας