κωδ. C-3858
ΚΕΡΚΥΡΑ ΜΕΣΗ ΔΑΝΗΛΙΑ, ΒΙΛΑ προς Πώληση 1.000 τ.μ., 2.200.000€

Βασικές πληροφορίες

Κωδικός
C-3858
Περιοχή
ΚΕΡΚΥΡΑ ΜΕΣΗ
Υπο-περιοχή
ΔΑΝΗΛΙΑ
Τύπος ακινήτου
ΒΙΛΑ
Σκοπός
προς Πώληση
Εμβαδόν
1.000 τ.μ.
Τιμή
2.200.000€
Τιμή
Τιμή/τ.μ.
Όροφος
Ισογειο
Έτος κατασκ.
2017
Δωμάτια
6 υ/δ
Μπάνιο
5
Wc
2
Θέρμανση
ΑΥΤΟΝΟΜΗ
Συντ. δόμησης
0
Συντ. κάλυψης
0
Βάθος
0 μ.
Πρόσοψη
0 μ.

Περιγραφή

ΔΑΝΗΛΙΑ, ΒΙΛΑ προς Πώληση 1.000 τ.μ., 2.200.000€

Πωλείται μοναδικά μαγευτική 3 επιπέδων Βίλα 1000τμ σε οικόπεδο 6.000τμ στην περιοχή Δανήλια.
Καθώς μπείτε στην βίλα θα νιώσετε την πολυτέλεια και την ιδιωτικότητα που χρειάζεστε για τη διαμονή σας, με μινιμαλιστικό σχεδιασμό και πολλές κομψές λεπτομέρειες. Ακριβώς δίπλα στην κύρια είσοδο υπάρχει ένα άνετο καθιστικό με εξοπλισμό homecinema.
Πηγαίνοντας στο πρώτο επίπεδο θα βρείτε ένα όμορφο δωμάτιο που συνδυάζει δύο δωμάτια σε ένα, ένα καθιστικό και μια τραπεζαρία. Μπορείτε να βρείτε ένα μπαρ με μια συλλογή από ποτά για να διαλέξετε και υπάρχει επίσης μια smart t.v 65 ιντσών, όπου μπορείτε να απολαύσετε την αγαπημένη σας μουσική, ταινίες ή τηλεοπτικές εκπομπές είτε από το Sportify είτε από το Netflix. Η τραπεζαρία μπορεί να χωρέσει έως και 18 άτομα
Τα δωμάτια του ισογείου ακολουθούν τον ίδιο μινιμαλιστικό σχεδιασμό, που θα σας βοηθήσει να νιώσετε χαλαροί και να απολαύσετε κάθε στιγμή των διακοπών σας. Υπάρχουν πέντε δωμάτια σε αυτόν τον όροφο. Τρία από αυτά είναι υπνοδωμάτια και τα άλλα δύο είναι μπάνια. Κάθε κρεβατοκάμαρα διαθέτει τηλεόραση.
Στον πρώτο όροφο τα δωμάτια είναι τρία. Υπάρχουν δύο υπνοδωμάτια που το καθένα εξ’ αυτών έχει εσωτερική σοφίτα με ένα κρεβάτι. Ο πρώτος όροφος περιλαμβάνει ένα άνετο τζάκι και μια τηλεόραση. Το τρίτο δωμάτιο είναι η κουζίνα που διαθέτει όργανα γυμναστικής.
Η κουζίνα στο ισόγειο είναι πλήρως εξοπλισμένη με όλα όσα χρειάζεστε για να προετοιμάσετε τα γεύματά σας. Υπάρχει επίσης καφετιέρα και βραστήρας.
Αυτή η κουζίνα περιλαμβάνει επίσης εξοπλισμό μαγειρέματος. Εκεί μπορείτε να βρείτε ψυγείο μαζί με καταψύκτη και αυτόματη μηχανή παραγωγής πάγου. Υπάρχει μία μεγάλη τραπεζαρία που μπορεί να χωρέσει 8 άτομα για να απολαύσετε ένα άνετο γεύμα.
Η κομψή και εντυπωσιακή εσωτερική πισίνα και ο υπέροχος φωτισμός σίγουρα ξεχωρίζουν σε αυτή την απίστευτα μοναδική βίλα!
Διαθέτει επίσης δορυφορική τηλεόραση, μπάρμπεκιου, πάρκινγκ για 10 αυτοκίνητα, 3 μπάνια που διαθέτουν τζακούζι, 2 μπαρ ένα στο ισόγειο, 1 στην εσωτερική πισίνα, 2 κουζίνες, 2 σαλόνια, 2 τραπεζαρίες, κήπο, 6 master υπνοδωμάτια , 5 μπάνια, 2.wc, εξωτερική πισίνα, τζάκια ενεργειακά σε όλα τα δωμάτια και είναι κατασκευής του 2017.
Τιμή πώλησης πλήρως επιπλωμένο και εξοπλισμένο με όλα όσα αναφέρονται παραπάνω 2.200.000 €

Επιπλέον χαρακτηριστικά

Πάρκινγκ Αποθήκη Αποθήκη υπογείου Τζάκι Διαμπερές επενδυτικό βεράντα πιστολάκι έπιπλα υπόγειο πισίνα BBQ ψυγείο σοφίτα καταψύκτης φούρνος βαμμένο πιάτα δορυφόρος φωτεινό μικροκύματα πλυντήριο τηλεόραση πλυντήριο πιάτων αριθμός θέσεων στάθμευσης 10 απόσταση από θάλασσα 2500 μ.Τ.Κ. 49132 εμβαδόν οικοπέδου 6000 ενεργειακή κλάση Α+ κουφώματα αλουμινίου υλικα εξωτερικου χωρου γκρίζα πέτρα Εμφάνιση Διεύθυνσης ΔΑΝΗΛΙΑ Διεύθυνση ΔΑΝΗΛΙΑ κατάσταση ακινήτου έτοιμο για μετακόμιση τύπος γκαράζ κλειστό γκαράζ θέα ορίζοντας δάπεδα πλακάκι-ξύλο
Συνολικές επισκέψεις 179
<span>Υπεύθυνος Συνεργάτης</span>ΔΙΟΝΥΣΙΑ ΑΓΡΕΒΗ

Υπεύθυνος ΣυνεργάτηςΔΙΟΝΥΣΙΑ ΑΓΡΕΒΗ

Τ: +30 26610 21101
Κ: +306970106101

Χάρτης

Χάρτης ακινήτου Property location Μεγέθυνση