κωδ. C-4224
ΚΕΡΚΥΡΑ ΜΕΣΗ ΜΕΣΗ, ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ προς Πώληση 600 τ.μ., 650.000€

Βασικές πληροφορίες

Κωδικός
C-4224
Περιοχή
ΚΕΡΚΥΡΑ ΜΕΣΗ
Υπο-περιοχή
ΜΕΣΗ
Τύπος ακινήτου
ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ
Σκοπός
προς Πώληση
Εμβαδόν
600 τ.μ.
Τιμή
700.000€650.000€
Τιμή
Τιμή/τ.μ.
Όροφος
Ισογειο
Έτος κατασκ.
1900
Δωμάτια
9 υ/δ
Μπάνιο
5
Wc
4
Θέρμανση
-
Συντ. δόμησης
0
Συντ. κάλυψης
0
Βάθος
0 μ.
Πρόσοψη
0 μ.

Περιγραφή

ΜΕΣΗ, ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ προς Πώληση 600 τ.μ., 650.000€

Μοναδική ιδιοκτησία στη νότια Κέρκυρα

Η ιδιοκτησία μας αποτελείται από τρία κτίρια σε έκταση λίγο μεγαλύτερη από 3.000τ.μ. σε αγροτικό χωριό περίπου 15χλμ. νότια της πόλης της Κέρκυρας. Το κτήριο 1 είναι το κυρίως σπίτι, που βρίσκεται σε έναν κήπο με πολλά δέντρα. Διαθέτει πέντε δωμάτια σε δύο ορόφους, μεγάλη κουζίνα, μπάνιο, δύο ντους , τουαλέτες και τρία τζάκια. Το κτίριο 2 περιλαμβάνει, στο ισόγειο, παραδοσιακό πιεστήριο με πέτρα, δωμάτιο με τζάκι, κουζίνα, δωμάτιο ντους και τουαλέτα και ντουλάπα νερού. Στον πρώτο όροφο, ένα πολύ μεγάλο δωμάτιο με πολλά παράθυρα με θέα σε μια κοιλάδα. Και τα δύο κτίρια έχουν θέα στους γύρω λόφους. Τα δύο κτίρια είναι σήμερα κατοικήσιμα αλλά χρειάζονται συντήρηση. Το κτήριο 3 αποτελείται από δύο ανεξάρτητα δωμάτια ή στούντιο με ψηλή οροφή, το καθένα με πατάρι, χώρο κουζίνας, δωμάτιο ντους και τουαλέτας και τζάκι. Απαιτεί κάποια εργασία για να γίνει κατοικήσιμη αλλά έχει ήδη ηλεκτρική καλωδίωση και υδραυλικές εγκαταστάσεις, ενώ οι περισσότερες πόρτες και παράθυρα είναι έτοιμα αλλά όχι συναρμολογημένα, ενώ τα εξαρτήματα μπάνιου αγοράζονται αλλά δεν έχουν εγκατασταθεί. Τα κτίρια διατηρούν όλα τα παραδοσιακά δομικά χαρακτηριστικά. Και οι τρεις στέγες έχουν ξαναχτιστεί με πλακίδια βυζαντινού τύπου και τα τρία κτίρια είναι πολύ φωτεινά.

Αυτό που κάνει την ιδιοκτησία μοναδική, εκτός από την ομορφιά της, είναι ο ιστορικός της χαρακτήρας. Πρώτον, ανήκε σε ένα βαρονέτο, μέλος του συνόλου των ευγενών που κυβέρνησαν την Κέρκυρα ως ενετική κατοχή και παρέμειναν επιρροή μέχρι τις αρχές του 20ού αιώνα. Το ακίνητο έχει άμεση πρόσβαση στην εκκλησία του χωριού. Δεύτερον, ο επάνω όροφος του κτιρίου 2 χρησίμευε ως το αρχοντικό της περιοχής (εκεί όπου οι χωρικοί ψήφισαν για πρώτη φορά). Τρίτον, από τη δεκαετία του 1990 οι σημερινοί ιδιοκτήτες έχουν χρησιμοποιήσει το ακίνητο για να οργανώσουν διεθνείς και τοπικές καλλιτεχνικές, λογοτεχνικές και πολιτιστικές δραστηριότητες. Τιμή πώλησης € 650.000.

Επιπλέον χαρακτηριστικά

Πάρκινγκ Αποθήκη Τζάκι Διαμπερές βαμμένο φωτεινό επενδυτικό βεράντα πατάρι ανακαινισμένο αριθμός θέσεων στάθμευσης 3 εμβαδόν οικοπέδου 3000 απόσταση από θάλασσα 3000 μ.Τ.Κ. 49084 τύπος γκαράζ ανοιχτό γκαράζ ενεργειακή κλάση Δ κατάσταση ακινήτου έτοιμο για μετακόμιση υλικα εξωτερικου χωρου κήπος Διεύθυνση ΜΕΣΗ ΚΕΡΚΥΡΑ Εμφάνιση Διεύθυνσης ΜΕΣΗ ΚΕΡΚΥΡΑ θέα ορίζοντας δάπεδα πλακάκι-ξύλο κουφώματα συνθετικά
Συνολικές επισκέψεις 475
<span>Υπεύθυνος Συνεργάτης</span>ΔΙΟΝΥΣΙΑ ΑΓΡΕΒΗ

Υπεύθυνος ΣυνεργάτηςΔΙΟΝΥΣΙΑ ΑΓΡΕΒΗ

Τ: +30 26610 21101
Κ: +306970106101

Χάρτης

Χάρτης ακινήτου Property location Μεγέθυνση