
Πωλείται συγκρότημα διαμερισμάτων στην περιοχή Μπενίτσες, Κέρκυρα
Μόλις λίγα βήματα από τη θάλασσα, αυτό το υπέροχο συγκρότημα διαμερισμάτων προσφέρει μοναδική θέα στο Ιόνιο και εξαιρετικές προοπτικές επένδυσης. Το ακίνητο αποτελείται από έξι ευρύχωρα διαμερίσματα συνολικής επιφάνειας 200 τ.μ., τρία στο ισόγειο και τρία στον πρώτο όροφο, όλα με άνετους εσωτερικούς χώρους και μεγάλες βεράντες.
Το οικόπεδο των 4.433 τ.μ. περιβάλλεται από πράσινο, προσφέροντας ηρεμία και ιδιωτικότητα, ενώ η μαγευτική θέα στη θάλασσα δημιουργεί μια αίσθηση απόλυτης χαλάρωσης.
Το ακίνητο δεν χρειάζεται εκτεταμένη ανακαίνιση και μπορεί να χρησιμοποιηθεί άμεσα, είτε ως τουριστική επένδυση (ενοικιαζόμενα διαμερίσματα, boutique διαμονή, Airbnb), είτε ως ιδιωτική κατοικία με πολλαπλές δυνατότητες.
Η τοποθεσία είναι εξαιρετική — ανάμεσα στη θάλασσα και το ιστορικό Αχίλλειο Παλάτι, σε μια από τις πιο αγαπημένες περιοχές της Κέρκυρας.
Τιμή Πώλησης: 600.000€ (συζητήσιμη)
Μια εξαιρετική ευκαιρία επένδυσης σε μια περιοχή με σταθερή τουριστική ζήτηση και υψηλή απόδοση.
Νίκου Λευτεριώτη 11
Κέρκυρα, 49132
Τ: +30 26610 21101
info{ta}corfuestatemanagement{tod}gr