κωδ. C-7165
ΚΕΡΚΥΡΑ ΒΟΡΕΙΑ ΑΛΜΥΡΟΣ, ΒΙΛΑ προς Πώληση 185 τ.μ., 750.000€

Βασικές πληροφορίες

Κωδικός
C-7165
Περιοχή
ΚΕΡΚΥΡΑ ΒΟΡΕΙΑ
Υπο-περιοχή
ΑΛΜΥΡΟΣ
Τύπος ακινήτου
ΒΙΛΑ
Σκοπός
προς Πώληση
Εμβαδόν
185 τ.μ.
Τιμή
750.000€
Τιμή
Τιμή/τ.μ.
Όροφος
Ισογειο
Έτος κατασκ.
2018
Δωμάτια
3 υ/δ
Μπάνιο
2
Wc
1
Θέρμανση
ΑΥΤΟΝΟΜΗ
Συντ. δόμησης
0
Συντ. κάλυψης
0
Βάθος
0 μ.
Πρόσοψη
0 μ.

Περιγραφή

ΑΛΜΥΡΟΣ, ΒΙΛΑ προς Πώληση 185 τ.μ., 750.000€

Τοποθεσία:
Αυτή η όμορφη βίλα βρίσκεται στην περιοχή Αλμυρός, στο βόρειο κεντρικό τμήμα της Κέρκυρας, 2χλμ. μακριά από το χωριό Αχαράβη και 600μ από την πανέμορφη αμμώδη παραλία του Αλμυρού.
Σπίτι: 185 m2
Οικόπεδο: 4 300 m2
Το σπίτι:
Το μέγεθος της κατοικίας είναι 185m2, χωρίζεται σε 2 ορόφους:
Ισόγειο αποτελείται από Ενιαία Κουζίνα και Σαλόνι, Διάδρομο, 1 WC, 1 αποθήκη και 2 βεράντες.
Πρώτος όροφος: 3 υπνοδωμάτια (1 master, 1 επισκέπτης και 1 δωμάτιο μωρού), τεράστιο μπάνιο με πλυντήρια και στεγνωτήρια και 2 βεράντες.
Το σπίτι είναι περιφραγμένο γύρω-γύρω και έχει 2 πύλες εισόδου.
Τοπίο:
Το οικόπεδο είναι πλησίον 4300 τ.μ. Έχει τεράστιους ανοιχτούς κήπους καλυμμένους με πράσινο γρασίδι. Φοίνικες, οπωροφόρα δέντρα, ελιές και εκατοντάδες λουλούδια και θάμνοι. Όλα καλυμμένα με αυτόματο σύστημα άρδευσης. Μέσα στις εγκαταστάσεις έχουμε ένα προκατασκευασμένο δοχείο 2 x 6, που στεγάζει το σύστημα αντίστροφης όσμωσης και υπηρεσία ως συνεργείο και μονάδα αποθήκευσης.
Νερό:
Οι παλιοί σωλήνες αντικαταστάθηκαν με ολοκαίνουριους το 2023. Εγκαταστάθηκε ολοκαίνουργιο σύστημα αντίστροφης όσμωσης. 1 δεξαμενή (5000l) με προφιλτραρισμένο νερό για το σύστημα άρδευσης κήπου. 1 Δεξαμενή (3000l) για την κάλυψη όλων των εσωτερικών αναγκών του σπιτιού. Το σύστημα αντίστροφης όσμωσης είναι ικανό να παράγει 250 λίτρα καθαρού νερού την ώρα. Επιπλέον, 2 αντλίες υψηλής ποιότητας που διατηρούν σταθερή πίεση νερού, εντός και εκτός σπιτιού. Το σπίτι διαθέτει επίσης ηλιακό θερμοσίφωνα 500 λίτρων.
Ηλεκτρισμός / Ηλεκτρονικά / Επικοινωνίες:
Κατά τη διάρκεια της ανακαίνισης, όλες οι καλωδιώσεις και οι πίνακες διακοπτών αντικαταστάθηκαν με ολοκαίνουργιες. Το σπίτι είναι έτοιμο για Φωτοβολταϊκό σύστημα σε περίπτωση που ο νέος ιδιοκτήτης θέλει να βάλει ένα. Και οι δύο πύλες είναι αυτοματοποιημένες με μηχανισμούς αυτόματου ανοίγματος και κλεισίματος. Έξυπνο σπίτι: Ολόκληρο το σπίτι είναι φτιαγμένο με διακόπτες, αισθητήρες κίνησης, ανοιχτούς/κλειστούς αισθητήρες για παράθυρα και πόρτες. Είναι συμβατό με όλα τα μεγάλα έξυπνα οικιακά συστήματα. Εκτός από τις λειτουργίες Smart Home, το σπίτι διαθέτει σύστημα αυτόματου κλειδώματος πόρτας, CCTV για όλη την περιοχή γύρω από το σπίτι και σύστημα κουδουνιών Smart Door. Ολόκληρο το σπίτι και το οικόπεδο γύρω του έχουν πλήρη κάλυψη Wi-Fi 100%. Αυτό είναι δυνατό με το σύστημα Microtik για εσωτερική και εξωτερική κάλυψη Wi-Fi. Στην οροφή έχει μια κεραία μεγάλης εμβέλειας που μπορεί να λάβει σήμα internet από έως και 15 km. Αυτήν τη στιγμή συνδέεται με ένα κοντινό ξενοδοχείο.
Ψύξη / Θέρμανση:
Κάθε δωμάτιο του σπιτιού είναι εξοπλισμένο με τις πιο πρόσφατες επιδαπέδιες μονάδες κλιματισμού της Daikin. Πολύ χαμηλή κατανάλωση ρεύματος.
Στο κεντρικό σαλόνι, έχουμε μεγάλο τζάκι για το χειμώνα. Το τζάκι από μόνο του είναι αρκετό για να ζεστάνει όλο τον πρώτο όροφο του σπιτιού.
Τιμή: 750.000€

Επιπλέον χαρακτηριστικά

Πάρκινγκ Αποθήκη Τζάκι επενδυτικό ανακαινισμένο ψυγείο πλυντήριο τηλεόραση μικροκύματα βαμμένο πλυντήριο πιάτων φούρνος φωτεινό βεράντα έπιπλα έτος ανακαίνισης 2018 αριθμός θέσεων στάθμευσης 4 εμβαδόν οικοπέδου 4300 Τ.Κ. 49081 απόσταση από θάλασσα 600 μ.Εμφάνιση Διεύθυνσης ALMIROS ενεργειακή κλάση Α Διεύθυνση ΑΛΜΥΡΟΣ κουφώματα αλουμινίου τύπος γκαράζ ανοιχτό γκαράζ κατάσταση ακινήτου έτοιμο για μετακόμιση υλικα εξωτερικου χωρου κήπος θέα ορίζοντας δάπεδα πλακάκι-ξύλο
Συνολικές επισκέψεις 380
<span>Υπεύθυνος Συνεργάτης</span>ΟΛΓΑ ΛΕΟΝΤΑΡΗ

Υπεύθυνος ΣυνεργάτηςΟΛΓΑ ΛΕΟΝΤΑΡΗ

Τ: +30 26610 21101
Κ: +306980148980

Χάρτης

Χάρτης ακινήτου Property location Μεγέθυνση