κωδ. C-7205
ΚΕΡΚΥΡΑ ΝΟΤΙΑ ΧΑΛΙΚΟΥΝΑ, ΒΙΛΑ προς Πώληση 86 τ.μ., 695.000€

Βασικές πληροφορίες

Κωδικός
C-7205
Περιοχή
ΚΕΡΚΥΡΑ ΝΟΤΙΑ
Υπο-περιοχή
ΧΑΛΙΚΟΥΝΑ
Τύπος ακινήτου
ΒΙΛΑ
Σκοπός
προς Πώληση
Εμβαδόν
86 τ.μ.
Τιμή
695.000€
Τιμή
Τιμή/τ.μ.
Όροφος
Ισογειο
Έτος κατασκ.
2021
Δωμάτια
1 υ/δ
Μπάνιο
2
Wc
Θέρμανση
A/C
Συντ. δόμησης
0
Συντ. κάλυψης
0
Βάθος
0 μ.
Πρόσοψη
0 μ.

Περιγραφή

ΧΑΛΙΚΟΥΝΑ, ΒΙΛΑ προς Πώληση 86 τ.μ., 695.000€

Νεόδμητη οικολογική βίλα 86τμ σε οικόπεδο 5.816 τμ, με ιδιωτική πισίνα. Βρίσκεται στην άκρη του Natura με θέα στη λίμνη Κορισσίων, στη νοτιοδυτική Κέρκυρα και προσφέρει πανοραμική θέα στη λίμνη και τη θάλασσα από την ανατολή έως το ηλιοβασίλεμα σε αυτό το όμορφο γαλήνιο σκηνικό. Η πόλη και το αεροδρόμιο της Κέρκυρας απέχουν περίπου 25χλμ. Χτισμένη στην πλαγιά του λόφου και διαμορφωμένη με βεράντες από φυσική πέτρα, άγριο θυμάρι, αγριολούλουδα και περιτριγυρισμένη από ελαιόδεντρα, η βίλα συνδυάζεται με το φυσικό περιβάλλον και σας φέρνει σε ένα με τη φύση. Η βίλα είναι ενιαίας διαρρύθμισης με μοντέρνα κουζίνα, μπαρ πρωινού, τραπεζαρία και σαλόνι. Το υπνοδωμάτιο διαθέτει ιδιωτικό μπάνιο/wet room και κλιματισμό. (Η τουαλέτα διαθέτει σωλήνες και αποχέτευση σύγχρονων προδιαγραφών, επιτρέποντας έτσι το ξέπλυμα του χαρτιού).
Ο εξωτερικός χώρος περιλαμβάνει μια μεγάλη βεράντα μπάρμπεκιου, τραπεζαρία και ένα υπαίθριο σαλόνι για να θαυμάσετε τη θέα. Στα δεξιά της βεράντας υπάρχει ένα υπαίθριο ντους, ξεχωριστή τουαλέτα και νιπτήρας.
Η βίλα έχει χτιστεί στο λόφο για την καλύτερη θερμομόνωση από τη ζέστη και το κρύο. Το κτίριο αναπνέει μόνο του με φυσική μεταφορά μέσω της παροχής θερμικού αέρα που ενσωματώνεται στο τοπίο. Η οροφή καλύπτεται με σχεδόν ένα μέτρο χώμα, το οποίο είναι γεμάτο αγριολούλουδα και θάμνους θυμαριού. Αυτό κάνει τη βίλα «αόρατη» από πάνω και πίσω!
Οι μόνοι εκτεθειμένοι τοίχοι είναι έντονα μονωμένοι και τα παράθυρα και οι πόρτες προστατεύονται από ειδικό θερμικό φράγμα. Αυτό κρατά τη ζέστη έξω το καλοκαίρι και μόλις επιτευχθεί μια συγκεκριμένη θερμοκρασία, κρατά το κρύο έξω το χειμώνα. Όλες οι πέτρες για τους τοίχους και τις βεράντες γύρω από την ιδιοκτησία ανασκάφηκαν από τον χώρο της βίλας κατά τη διάρκεια της κατασκευής.
Συγκομίζουμε το νερό της βροχής για να τροφοδοτήσουμε τη βίλα, το οποίο επεξεργάζεται και φιλτράρεται πριν μπει στο σπίτι. Η χωρητικότητα αποθήκευσης μας είναι επαρκής για να διαρκέσει όλο το χρόνο. Το νερό θερμαίνεται από ηλιακούς συλλέκτες και αποθηκεύεται σε κύλινδρο ζεστού νερού. Όλες οι συσκευές μέσα στη βίλα έχουν βαθμολογία A+ ή μεγαλύτερη και όλος ο φωτισμός παράγεται από λαμπτήρες LED υψηλής απόδοσης.
Πωλείται για 695.000€

Επιπλέον χαρακτηριστικά

Πάρκινγκ Αποθήκη φωτεινό πισίνα έπιπλα πλυντήριο πιάτων BBQ βεράντα βαμμένο φούρνος ψυγείο πλυντήριο επενδυτικό αριθμός θέσεων στάθμευσης 4 Τ.Κ. 49080 απόσταση από θάλασσα 500 μ.εμβαδόν οικοπέδου 5816 Εμφάνιση Διεύθυνσης CHALIKOUNAS ενεργειακή κλάση Α+ κουφώματα αλουμινίου τύπος γκαράζ ανοιχτό γκαράζ κατάσταση ακινήτου έτοιμο για μετακόμιση θέα θάλασσα υλικα εξωτερικου χωρου κήπος δάπεδα πλακάκι Διεύθυνση ΧΑΛΙΚΟΥΝΑΣ
Συνολικές επισκέψεις 602
<span>Υπεύθυνος Συνεργάτης</span>LUCY MARTIS

Υπεύθυνος ΣυνεργάτηςLUCY MARTIS

Τ: +30 26610 21101
Κ: +306971533427

Χάρτης

Χάρτης ακινήτου Property location Μεγέθυνση