κωδ. C-2958
ΚΕΡΚΥΡΑ ΜΕΣΗ ΚΟΡΑΚΙΑΝΑ, ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ προς Πώληση 420 τ.μ., 500.000€

Βασικές πληροφορίες

Κωδικός
C-2958
Περιοχή
ΚΕΡΚΥΡΑ ΜΕΣΗ
Υπο-περιοχή
ΚΟΡΑΚΙΑΝΑ
Τύπος ακινήτου
ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ
Σκοπός
προς Πώληση
Εμβαδόν
420 τ.μ.
Τιμή
500.000€
Τιμή
Τιμή/τ.μ.
Όροφος
Ισογειο
Έτος κατασκ.
2013
Δωμάτια
9 υ/δ
Μπάνιο
9
Wc
Θέρμανση
-
Συντ. δόμησης
0
Συντ. κάλυψης
0
Βάθος
0 μ.
Πρόσοψη
0 μ.

Περιγραφή

ΚΟΡΑΚΙΑΝΑ, ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ προς Πώληση 420 τ.μ., 500.000€

Η βίλα τριών ορόφων(χωρίς τα υπόγεια) είναι χτισμένη σε οικόπεδο 2 στρεμμάτων. Αποτελείται από 300 τετραγωνικά στο κυρίως οίκημα και υπόγεια 200 τετραγωνικών .Ξεκινώντας από τα υπόγεια, υπάρχει κλειστό γκαράζ για 2 αυτοκίνητα και χώρος για play room στο ίδιο επίπεδο, καθώς και ένα ανεξάρτητο δωμάτιο υπηρεσίας με εξωτερική πρόσβαση από τον κήπο. Κάτω από το μεγάλο υπόγειο υπάρχει ένα μικρότερο με αποθήκη και χτιστή δεξαμενή νερού επενδυμένη με πλακάκια.
Στο ισόγειο βρίσκονται τεράστιο σαλόνι με τζάκι, μεγάλες τζαμαρίες και πρόσβαση στη θέα που έχει το σπίτι και στους κήπους, τραπεζαρία με κυκλικό-θολωτό πίσω τοίχο με μακρόστενα όρθια παράθυρα, μεγάλη κουζίνα με πάσο και πόρτα εξόδου στη μπροστινή βεράντα, άνετο χωλ στην κεντρική είσοδο, ένα υπνοδωμάτιο, μεγάλο λουτρό και ειδικό χώρο για πλυντήριο, στεγνωτήριο και ιματιοθήκη. Επίσης υπάρχει και δεύτερη είσοδος στην πίσω πλευρά της βίλας (για διευκόλυνση της καθημερινής χρήσης, πλησίον του πάρκινγκ).
Στον πρώτο όροφο βρίσκονται γραφείο, βιβλιοθήκη - σαλόνι, 2 υπνοδωμάτια, (εκ των οποίων το ένα διαθέτει και μικρό γραφείο)και λουτρό. Αυτός ο όροφος είναι ανοιχτός με εσωτερικό αίθριο- βεράντα που επικοινωνεί οπτικά με όλο το ισόγειο και το υπόλοιπο σπίτι από κάθε σημείο του. Επίσης μέσω τζαμαρίας-θόλου έχει απόλυτη ορατότητα προς τη θάλασσα, βουνό και την πόλη της Κέρκυρας.
Στον δεύτερο όροφο βρίσκεται το master bedroom, δωμάτιο-γκαρνταρόμπα και το μεγάλο λουτρό(στρογγυλή μπανιέρα).Σε αυτόν τον όροφο υπάρχει μεγάλη βεράντα και από παντού υπάρχει πανοραμική θέα. Η θέα περιλαμβάνει θάλασσα και την περιοχή Κομμένο και την μαρίνα Γουβιών.
Πολύ μεγάλες βεράντες αγκαλιάζουν και τους άλλους ορόφους. Επίσης υπάρχει πρόβλεψη για πισίνα, μπάρμπεκιου, γεώτρηση, διαμόρφωση κήπου και πολλές εξωτερικές θέσεις για πάρκινγκ.
Οι μεζονέτες είναι τριώροφες, 140 τετραγωνικά η καθεμία με ανεξάρτητη είσοδο και δικό της κήπο.
Έχουν σαλοτραπεζαρία με τζάκι, κουζίνα με πάσο, 4 υπνοδωμάτια, λουτρό σε κάθε όροφο, μικρές αποθήκες στο ισόγειο και στον πρώτο όροφο, εξωτερική αποθήκη για λέβητα, 2 εισόδους( μπροστά και πίσω σε κάθε σπίτι) και δυνατότητα ανεξαρτητοποίησης του ισογείου σε ξεχωριστό δυάρι, με δική του είσοδο.
Υπάρχει άδεια για κατασκευή πισίνας σε κάθε μία μεζονέτα και στη βίλα.
Προβλέπεται περίφραξη και διαμόρφωση κήπων σε κάθε σπίτι και κοινή γεώτρηση για όλους.
Το κάθε οίκημα έχει χώρους πάρκινγκ, μπροστά και πίσω από το κτίριο, ανάλογα με τη διαμόρφωση του κήπου.
Τα σπίτια έχουν όλα την ίδια πανοραμική θέα προς θάλασσα, βουνό, πόλη Κέρκυρας και μαρίνα Γουβιών-περιοχή Κομμένο. Βρίσκονται στην περιοχή Άνω Κορακιάνα. Απέχουν από την πόλη της Κέρκυρας 10χλμ και το αεροδρόμιο 11 χλμ., Από την μαρίνα Γουβιών και την παραλία Δασιάς 4χλμ. Από δε το νοσοκομείο της Κέρκυρας 5χλμ.Τιμή πώλησης 500.000€

Επιπλέον χαρακτηριστικά

Πάρκινγκ Αποθήκη Αποθήκη υπογείου Τζάκι Διαμπερές επενδυτικό φωτεινό βεράντα υπόγειο απόσταση από θάλασσα 2000 μ.εμβαδόν οικοπέδου 2000 Τ.Κ. 49083 θέα θάλασσα τύπος γκαράζ κλειστό γκαράζ Εμφάνιση Διεύθυνσης ΚΟΡΑΚΙΑΝΑ Διεύθυνση ΚΟΡΑΚΙΑΝΑ
Συνολικές επισκέψεις 19434
<span>Υπεύθυνος Συνεργάτης</span>ΔΙΟΝΥΣΙΑ ΑΓΡΕΒΗ

Υπεύθυνος ΣυνεργάτηςΔΙΟΝΥΣΙΑ ΑΓΡΕΒΗ

Τ: +30 26610 21101
Κ: +306970106101

Χάρτης

Χάρτης ακινήτου Property location Μεγέθυνση