κωδ. C-482
ΚΕΡΚΥΡΑ ΝΟΤΙΑ ΠΡΑΣΟΥΔΙ, ΒΙΛΑ προς Πώληση 400 τ.μ., 2.500.000€

Βασικές πληροφορίες

Κωδικός
C-482
Περιοχή
ΚΕΡΚΥΡΑ ΝΟΤΙΑ
Υπο-περιοχή
ΠΡΑΣΟΥΔΙ
Τύπος ακινήτου
ΒΙΛΑ
Σκοπός
προς Πώληση
Εμβαδόν
400 τ.μ.
Τιμή
2.500.000€
Τιμή
Τιμή/τ.μ.
Όροφος
Ισογειο
Έτος κατασκ.
-
Δωμάτια
6 υ/δ
Μπάνιο
3
Wc
Θέρμανση
ΑΥΤΟΝΟΜΗ
Συντ. δόμησης
0
Συντ. κάλυψης
0
Βάθος
0 μ.
Πρόσοψη
0 μ.

Περιγραφή

ΠΡΑΣΟΥΔΙ, ΒΙΛΑ προς Πώληση 400 τ.μ., 2.500.000€

Εμβαδό κτίσματος: 400 m2

Εμβαδό οικοπέδου: 8000 m2

Έτος κατασκευής: 2006
Τιμή: 2.500.000 €
Αποστάσεις:
Κήπος :ναι m2
Επίπεδα: 3
Θέα:θάλασσα
Πισίνα: ναι
Πισίνα: ναι
Πάρκινγκ:ναι

Πωλείται στην μαγευτική τοποθεσία Πρασούδι, στην νοτιοανατολική Κέρκυρα παραθαλάσσια βίλα 400τμ σε οικόπεδο 8 στρεμμάτων.
Το οικόπεδο από την είσοδό του και σε επιφάνεια περίπου 4 στρεμμάτων καλύπτεται από αμπελώνες που εκτείνονται έως περίπου την είσοδο της οικίας, ενώ, το υπόλοιπο της έκτασης κοσμούν καλλωπιστικά φυτά και δένδρα που περιβάλλουν το ακίνητο.
Στην αριστερή πλευρά μία οβάλ πρωτότυπου σχήματος πισίνα, περιτριγυρισμένη από ξύλινο δάπεδο διακοσμεί το χώρο και στην άκρη της τσιμεντένια σκαλοπάτια οδηγούν στην ιδιωτική παραλία της βίλας, η οποία είναι δεν προσβάσιμη από γειτονικά σημεία συνεπώς ο ιδιοκτήτης απολαμβάνει το σπάνιο και μοναδικό προνόμιο της αποκλειστικής χρήσης της.
Στην δεξιά πλευρά αντίστοιχα ακολουθεί σε συνέχεια της εισόδου δρομάκι που καταλήγει σε εσωτερικό κλειστό γκαράζ διαθεσιμότητας άνω των 4 αυτοκινήτων. Το ακίνητο, κατασκευασμένο προ 5ετίας, σε 3 επίπεδα, προσφέρει 2 πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα – ξενώνες στο ισόγειο, έναν τεράστιο χώρο που φιλοξενεί καθιστικό σαλόνι και τραπεζαρία στον όροφο καθώς και ευρύχωρη κουζίνα, WC και επιπλέον μία κρεβατοκάμαρα με ατομικό εσωτερικό καθιστικό και μπάνιο.Ανεβαίνοντας την μαρμάρινη επιβλητική σκάλα κατασκευασμένη από μάρμαρα Πεντέλης βρίσκεται κανείς στον δεύτερο όροφο όπου εκτείνονται δύο τεράστιες κρεβατοκάμαρες με ιδιωτικό σαλόνι και μπάνιο για την κάθε μία χωριστά. Οι τεράστιες τζαμαρίες σε κάθε σημείο του σπιτιού προσφέρουν απλόχερα απεριόριστη θέα στην καταγάλανη θάλασσα της Αδριατικής και την ιδιωτική παραλία της βίλας που απλώνεται σε μεγάλη έκταση της πρόσοψης, καλυμμένη από τον ιδανικό συνδυασμό άμμου και βότσαλου.Η θέρμανση στην οικία είναι αυτόνομη,

Επιπλέον χαρακτηριστικά

Πάρκινγκ Αποθήκη Αποθήκη υπογείου Τζάκι Διαμπερές σοφίτα πισίνα βαμμένο βεράντα αριθμός θέσεων στάθμευσης BBQ έπιπλα φωτεινό Τ.Κ. 49081 απόσταση από θάλασσα 50 μ.εμβαδόν οικοπέδου 8000 κουφώματα αλουμινίου κατάσταση ακινήτου έτοιμο για μετακόμιση θέα θάλασσα δάπεδα πλακάκι-ξύλο Διεύθυνση ΠΡΑΣΟΥΔΙ Εμφάνιση Διεύθυνσης ΠΡΑΣΟΥΔΙ
Συνολικές επισκέψεις 20523
<span>Υπεύθυνος Συνεργάτης</span>ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΚΑΛΟΥΔΗ

Υπεύθυνος ΣυνεργάτηςΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΚΑΛΟΥΔΗ

Τ: +30 26610 21101
Κ: +306937674419

Χάρτης

Χάρτης ακινήτου Property location Μεγέθυνση