κωδ. C-6047
ΚΕΡΚΥΡΑ ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΗ, ΜΕΖΟΝΕΤΑ προς Πώληση 250 τ.μ., 800.000€

Βασικές πληροφορίες

Κωδικός
C-6047
Περιοχή
ΚΕΡΚΥΡΑ
Υπο-περιοχή
ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΗ
Τύπος ακινήτου
ΜΕΖΟΝΕΤΑ
Σκοπός
προς Πώληση
Εμβαδόν
250 τ.μ.
Τιμή
800.000€
Τιμή
Τιμή/τ.μ.
Όροφος
Ισογειο
Έτος κατασκ.
1950
Δωμάτια
4 υ/δ
Μπάνιο
3
Wc
Θέρμανση
A/C
Συντ. δόμησης
0
Συντ. κάλυψης
0
Βάθος
0 μ.
Πρόσοψη
0 μ.

Περιγραφή

ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΗ, ΜΕΖΟΝΕΤΑ προς Πώληση 250 τ.μ., 800.000€

Πωλείται πλήρως ανακαινισμένη και εξοπλισμένη πολυτελής μεζονέτα 4ου και 5ου ορόφου 250 τμ στην παλιά πόλη της Κέρκυρας σε μοναδικό σημείο με υπέροχη θέα θάλασσα και το νέο φρούριο από όλους τους χώρους.
Στο πρώτο επίπεδο υπάρχει Χωλ με μεγάλη γκαρνταρόμπα, η κουζίνα, wc επισκεπτών, και στην συνέχεια μεγάλο καθιστικό σε ενιαίο χώρο με την τραπεζαρία.
Σε αυτό το επίπεδο υπάρχει επίσης το master υπνοδωμάτιο με δικό του μπάνιο με τζακούζι και χαμάμ και η γκαρνταρόμπα.
Η εσωτερική ξύλινη σκάλα οδηγεί στο 2ο επίπεδο όπου υπάρχουν δυο υπνοδωμάτια με κοινόχρηστο μπάνιο ακόμη ένα δωμάτιο το οποίο μπορεί να χρησιμεύσει ως γυμναστήριο ή χώρος γραφείου καθώς και ένας βοηθητικός χώρος.
Το διαμέρισμα αυτό ανακαινίστηκε με εξαιρετικής ποιότητας υλικά πριν μερικά χρόνια και παραμένει σε άριστη κατάσταση. Η ανάδειξη των παλαιών πέτρινων τοίχων, τα βόλτα, τα ξύλινα δοκάρια της οροφής προσδίδουν χαρακτήρα στο ιδιαίτερο αυτό διαμέρισμα το οποίο σε συνδυασμό με το ενεργειακό τζάκι και τον εσωτερικό εξώστη το κατατάσσουν σε ένα μοναδικό ακίνητο στην καρδιά της παλιάς πόλης.
Το διαμέρισμα διαθέτει επίσης κλιματισμό σε όλους τους χώρους και άπλετο φυσικό φως εξαιτίας των περιμετρικών ανοιγμάτων.
Η τοποθεσία του είναι μοναδική καθότι βρίσκεται κοντά στο νέο φρούριο της Κέρκυρας κοντά σε όλες τις ανέσεις, καταστήματα και εστιατόρια, χώρους στάθμευσης, σούπερ μάρκετ κτλ
Απέχει από την πλατεία Λιστόν 5’ με τα πόδια και είναι ιδανικό για ιδιοκατοίκηση αλλά και για επένδυση.
Τιμή πώλησης 800.000€

Επιπλέον χαρακτηριστικά

Αποθήκη φούρνος φωτεινό ψυγείο τηλεόραση ανακαινισμένο βαμμένο έπιπλα απόσταση από θάλασσα 400 μ.Τ.Κ. 49132 κουφώματα αλουμινίου ενεργειακή κλάση Β+ κατάσταση ακινήτου έτοιμο για μετακόμιση θέα θάλασσα Εμφάνιση Διεύθυνσης ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΗ Διεύθυνση ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΗ δάπεδα πλακάκι-ξύλο
Συνολικές επισκέψεις 18334
<span>Υπεύθυνος Συνεργάτης</span>ΟΛΓΑ ΛΕΟΝΤΑΡΗ

Υπεύθυνος ΣυνεργάτηςΟΛΓΑ ΛΕΟΝΤΑΡΗ

Τ: +30 26610 21101
Κ: +306980148980

Χάρτης

Χάρτης ακινήτου Property location Μεγέθυνση