κωδ. C-6433
ΚΕΡΚΥΡΑ ΒΟΡΕΙΑ ΠΕΡΙΘΕΙΑ, ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ προς Πώληση 550 τ.μ., 695.000€

Βασικές πληροφορίες

Κωδικός
C-6433
Περιοχή
ΚΕΡΚΥΡΑ ΒΟΡΕΙΑ
Υπο-περιοχή
ΠΕΡΙΘΕΙΑ
Τύπος ακινήτου
ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ
Σκοπός
προς Πώληση
Εμβαδόν
550 τ.μ.
Τιμή
748.000€695.000€
Τιμή
Τιμή/τ.μ.
Όροφος
Ισογειο
Έτος κατασκ.
1800
Δωμάτια
5 υ/δ
Μπάνιο
4
Wc
Θέρμανση
ΑΥΤΟΝΟΜΗ
Συντ. δόμησης
0
Συντ. κάλυψης
0
Βάθος
0 μ.
Πρόσοψη
0 μ.

Περιγραφή

ΠΕΡΙΘΕΙΑ, ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ προς Πώληση 550 τ.μ., 695.000€

Πωλείται ανακαινισμένο αρχοντικό του 18ου αιώνα 550 τμ με θέα πρασίνου και θάλασσας στην Περίθεια.
Βρίσκεται στο τέλος μια μικρής συνοικίας.
Αποτελείται από το παλαιό ελαιοτριβείο (μη ανακαινισμένο) 220 τμ περίπου το οποίο είναι διώροφο και μπορεί να ενωθεί με το κυρίως σπίτι καθώς υπάρχει κοινή τοιχοποιία στην μια πλευρά του.
Το κυρίως κτίριο αποτελείται από μια μεζονέτα η οποία στο ισόγειο περιλαμβάνει την κουζίνα και την τραπεζαρία ενώ ο όροφος περιλαμβάνει το καθιστικό και ένα υπνοδωμάτιο με μια μεγάλη βεράντα με υπέροχη θέα.
Ο δεύτερος όροφος περιλαμβάνει δυο υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο επίσης με θέα θάλασσα.
Σε επαφή με την κύρια κατοικία υπάρχει το διαμέρισμα του προσωπικού του οποίου η είσοδος βρίσκεται στο επίπεδο της αυλής με πρόσβαση στο υπνοδωμάτιο. Στο ίδιο επίπεδο υπάρχει λουτρό, Χωλ και μια καλυμμένη βεράντα ενώ σε κατώτερο επίπεδο βρίσκεται η κουζίνα η οποία επικοινωνεί με εσωτερική σκάλα με τον όροφο.
Στο επίπεδο αυτό υπάρχει ακόμα ένας ανεξάρτητος χώρος με λουτρό ο οποίος επί του παρόντος χρησιμοποιείται σαν στούντιο ηχογράφησης (μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν γραφείο ή μικρό διαμέρισμα).
Στο οικόπεδο υπάρχει πισίνα με πλακόστρωτο στον περιβάλλων χώρο.
Σε συνέχεια με το ακίνητο υπάρχει ένα ακόμη οικόπεδο ενώ στην απέναντι πλευρά του δρόμου υπάρχει χώρος στάθμευσης έξι αυτοκινήτων. Η συνολική έκταση του οικοπέδου είναι περίπου 1000τμ.
Η αυλή με την πέργκολα μπροστά από την κατοικία είναι ένα μοναδικό σημείο το οποίο προσδίδει αξία και μεγαλοπρέπεια λόγω της δροσιάς και της θέας του και περιλαμβάνει ένα υπαίθριο καθιστικό και την τραπεζαρία η οποία εξυπηρετεί το bbq.
Η όμορφη μπουκαμβίλια στην είσοδο, το γαλάζιο γιασεμί, η πασχαλιά στην αυλή, οι λεμονιές στην πισίνα καθώς και τα υπόλοιπα καλλωπιστικά φυτά και δέντρα πλουτίζουν με την ομορφιά τους και το χρώμα τους αυτήν την μοναδική κατοικία η οποία έχει ανακαινιστεί με σεβασμό από τους ιδιοκτήτες και παραμένει πιστή στην ιστορία της.
Απόσταση από το αεροδρόμιο, το λιμάνι και την πόλη της Κέρκυρας 60’
Το ακίνητο αυτό απέχει από την πλησιέστερη παραλία του Αγίου Σπυρίδωνα 5’ ενώ από το υπέροχο τουριστικό θέρετρο της Κασσιώπης και το λιμάνι 10’ με το αμάξι.
Τιμή πώλησης : 695.000€

Επιπλέον χαρακτηριστικά

Πάρκινγκ Αποθήκη Τζάκι BBQ φωτεινό έπιπλα πισίνα βεράντα εμβαδόν οικοπέδου 1000 απόσταση από θάλασσα 4000 μ.Τ.Κ. 49081 αριθμός θέσεων στάθμευσης 6 κατάσταση ακινήτου έτοιμο για μετακόμιση ενεργειακή κλάση Ζ υλικα εξωτερικου χωρου κήπος θέα ορίζοντας Διεύθυνση ΠΕΡΙΘΕΙΑ Εμφάνιση Διεύθυνσης ΠΕΡΙΘΕΙΑ δάπεδα πλακάκι-ξύλο κουφώματα συνθετικά
Συνολικές επισκέψεις 8397
<span>Υπεύθυνος Συνεργάτης</span>ΟΛΓΑ ΛΕΟΝΤΑΡΗ

Υπεύθυνος ΣυνεργάτηςΟΛΓΑ ΛΕΟΝΤΑΡΗ

Τ: +30 26610 21101
Κ: +306980148980

Χάρτης

Χάρτης ακινήτου Property location Μεγέθυνση