κωδ. C-6396
ΚΕΡΚΥΡΑ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΑ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΝΤΟΚΑΛΙ, ΒΙΛΑ προς Πώληση 240 τ.μ., 1.200.000€

Βασικές πληροφορίες

Κωδικός
C-6396
Περιοχή
ΚΕΡΚΥΡΑ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΑ ΒΟΡΕΙΑ
Υπο-περιοχή
ΚΟΝΤΟΚΑΛΙ
Τύπος ακινήτου
ΒΙΛΑ
Σκοπός
προς Πώληση
Εμβαδόν
240 τ.μ.
Τιμή
1.200.000€
Τιμή
Τιμή/τ.μ.
Όροφος
Ισογειο
Έτος κατασκ.
2022
Δωμάτια
4 υ/δ
Μπάνιο
2
Wc
Θέρμανση
ΑΥΤΟΝΟΜΗ
Συντ. δόμησης
0
Συντ. κάλυψης
0
Βάθος
0 μ.
Πρόσοψη
0 μ.

Περιγραφή

ΚΟΝΤΟΚΑΛΙ, ΒΙΛΑ προς Πώληση 240 τ.μ., 1.200.000€

Πωλείται στην περιοχή Κοντόκαλι, μόλις 6 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης, βίλα 240 μέτρων σε οικόπεδο 2.800 μέτρων εντός οικισμού.
Το ακίνητο κατασκευασμένο το 2020 προσφέρει με τα σύγχρονα υλικά κατασκευής του και την διαρρύθμιση των χώρων κάθε πολυτέλεια και καλύπτει κάθε σύγχρονη ανάγκη διαβίωσης του ιδιοκτήτη.
Στον ισόγειο χώρο του εκτείνεται η μοντέρνα με σύγχρονες ηλεκτρικές συσκευές και εστίες γκαζιού κουζίνα, σε συνέχεια με την τραπεζαρία και το καθιστικό.
Κατά μήκος του τοίχου του καθιστικού βρίσκεται ένα καλαίσθητο ενεργειακό τζάκι που θερμαίνει με επάρκεια ολόκληρο τον χώρο του σπιτιού.
Εναλλακτικά λειτουργεί και μέσω της εγκατάστασης γκαζιού.
Στο ίδιο επίπεδο υπάρχει ξεχωριστό δωμάτιο - αποθήκη όπου βρίσκονται όλες οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις καθώς και εγκατάσταση κάμερας εξωτερικού - εσωτερικού χώρου.
Επίσης πολύ πρακτικά τοποθετημένο και ξεχωριστό μπάνιο επισκεπτών.
Εσωτερική σκάλα από το ίδιο επίπεδο οδηγεί στο υπόγειο του σπιτιού έκτασης 40 τετραγωνικών μέτρων όπου υπάρχει αποθήκη -κελάρι.
Μία καλαίσθητη ξύλινη σκάλα οδηγεί επίσης στον πρώτο όροφο όπου εκτείνονται 3υ/δ με μοντέρνες ντουλάπες, κλιματιστικά και ένα τεράστιο μπάνιο με πρόσβαση σε μπαλκόνι.
Μπαλκόνια μεγάλου μεγέθους διαθέτουν επίσης και τα τρία υπνοδωμάτια με θέα σε βουνό και πράσινο.
Το ακίνητο καθώς είναι νεόδμητο έχει κατασκευαστεί με όλα τα σύγχρονα υλικά και διαθέτει επίσης θερμοπρόσοψη.
Ο περιβάλλοντας χώρος καλυμμένος κατά ένα μεγάλο μέρος με σταμπωτό δάπεδο, είναι διακοσμημένος με καλαίσθητα καλλωπιστικά φυτά, ελαιόδεντρα και οπωροφόρα δένδρα καθώς και κήπο με εποχιακά λαχανικά και φρούτα.
Στην αριστερή πλευρά του ακινήτου βρίσκεται υπό κατασκευή κλειστός χώρος εξωτερικής ψησταριάς με καθιστικό και μικρό χώρο κουζίνας για εξυπηρέτηση των εξωτερικών συνεστιάσεων.
Στην δεξιά πλευρά και ανάμεσα στα δένδρα και τα λουλούδια βρίσκεται και ο χώρος της υπό κατασκευής πισίνας.
Το ακίνητο είναι συνδεδεμένο με το δίκτυο ύδρευσης και αποχέτευσης του δήμου, διαθέτει όμως και δική του γεώτρηση .
Ιδανικό αστικό ακίνητο για ετήσια παραμονή καθώς βρίσκεται σε μικρή απόσταση από το κέντρο της πόλης, σε μικρή απόσταση από την τοπική αγορά και στάση λεωφορείων καθώς επίσης από σχολεία της περιοχής.
Ιδανικό επίσης επενδυτικό ακίνητο καθώς βρίσκεται πολύ κοντά στην μαρίνα των Γουβιών, την πόλη της Κέρκυρας, τις παραλίες της περιοχής και ταυτόχρονα σε ένα ήσυχο και ειδυλλιακό περιβάλλον.
Επιπρόσθετο θετικό στοιχείο, η επιπλέον δόμηση που διαθέτει το οικόπεδο.

Τιμή πώλησης 1.200.000€

Επιπλέον χαρακτηριστικά

Πάρκινγκ Αποθήκη Αποθήκη υπογείου Τζάκι υπόγειο φωτεινό βαμμένο βεράντα BBQ εμβαδόν οικοπέδου 2800 αριθμός θέσεων στάθμευσης 3 Τ.Κ. 49132 απόσταση από θάλασσα 800 μ.ενεργειακή κλάση Α+ κουφώματα αλουμινίου τύπος γκαράζ ανοιχτό γκαράζ κατάσταση ακινήτου έτοιμο για μετακόμιση υλικα εξωτερικου χωρου κήπος Εμφάνιση Διεύθυνσης ΚΟΝΤΟΚΑΛΙ Διεύθυνση ΚΟΝΤΟΚΑΛΙ δάπεδα μάρμαρο-ξύλο θέα ορίζοντας
Συνολικές επισκέψεις 7060
<span>Υπεύθυνος Συνεργάτης</span>ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΚΑΛΟΥΔΗ

Υπεύθυνος ΣυνεργάτηςΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΚΑΛΟΥΔΗ

Τ: +30 26610 21101
Κ: +306937674419

Χάρτης

Χάρτης ακινήτου Property location Μεγέθυνση