κωδ. C-6215
ΚΕΡΚΥΡΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΔΑΣΙΑ, ΒΙΛΑ προς Πώληση 460 τ.μ., 999.000€

Βασικές πληροφορίες

Κωδικός
C-6215
Περιοχή
ΚΕΡΚΥΡΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ
Υπο-περιοχή
ΔΑΣΙΑ
Τύπος ακινήτου
ΒΙΛΑ
Σκοπός
προς Πώληση
Εμβαδόν
460 τ.μ.
Τιμή
999.000€
Τιμή
Τιμή/τ.μ.
Όροφος
Ισογειο
Έτος κατασκ.
1980
Δωμάτια
5 υ/δ
Μπάνιο
4
Wc
Θέρμανση
ΑΥΤΟΝΟΜΗ
Συντ. δόμησης
0
Συντ. κάλυψης
0
Βάθος
0 μ.
Πρόσοψη
0 μ.

Περιγραφή

ΔΑΣΙΑ, ΒΙΛΑ προς Πώληση 460 τ.μ., 999.000€

Πωλείται Βίλλα 460τ.μ σε οικόπεδο 4.175τ.μ στην περιοχή της Δασιάς. Είναι Χτισμένη τη δεκαετία του 1980, αυτή η εκπληκτική βίλα είναι φανταστική.
Σε τυπικό στυλ της εποχής, η βίλα έχει κατασκευαστεί με υλικά κορυφαίας ποιότητας και ο αρχιτέκτονας ιδιοκτήτης, έχει σκεφτεί προσεκτικά το σχέδιο για να προσφέρει ένα πρακτικό και άνετο σπίτι. Σε δύο κυρίως επίπεδα, το πάνω επίπεδο παρέχει την κύρια κατοικία. Η μεγάλη μπροστινή πόρτα από καναδικό ξύλο δρυός οδηγεί σε ένα ευρύχωρο σαλόνι, με τραπεζαρία και κουζίνα στη μία πλευρά και ένα χρήσιμο βεστιάριο και WC επισκεπτών στην άλλη. Το καθιστικό επικεντρώνεται γύρω από ένα χτισμένο ανοιχτό τζάκι και τα μεγάλα παράθυρα της βεράντας ανοίγουν εντελώς στη βεράντα που σκιαζόταν το καλοκαίρι από μια ώριμη βελανιδιά.
Μερικά σκαλοπάτια οδηγούν σε έναν χώρο που χρησιμοποιείται επί του παρόντος ως γραφείο ή άνετη τηλεόραση και ο διάδρομος οδηγεί σε τρία δίκλινα υπνοδωμάτια. Η κύρια κρεβατοκάμαρα έχει ένα μεγάλο ιδιωτικό μπάνιο και δωμάτιο-ντουλάπα, και τα άλλα δύο δωμάτια μοιράζονται ένα μεγάλο οικογενειακό μπάνιο. Στο τέλος του διαδρόμου υπάρχει ένα ξεχωριστό βοηθητικό δωμάτιο, το οποίο έχει ξεχωριστή πρόσβαση στο πλάι του στον κήπο.
Στο χαμηλότερο επίπεδο, με σκαλοπάτια στις δύο πλευρές του σπιτιού, βρίσκονται δύο ξεχωριστά αυτόνομα διαμερίσματα. Το καθένα έχει ένα υπνοδωμάτιο, μπάνιο, κουζίνα και καθιστικό.
Ο ιδιοκτήτης σχεδίασε έξυπνα τη βίλα και υπάρχει ακόμα ένας υπόγειος χώρος ανάμεσα στους ορόφους στο κατάλυμα. Χρησιμοποιείται κυρίως για αποθήκευση και πρόσβαση σε όλα τα βοηθητικά μέσα του σπιτιού, δίνοντας εύκολη πρόσβαση στη συντήρησή του. Εδώ στεγάζεται επίσης το σύστημα κεντρικής θέρμανσης και η δεξαμενή πετρελαίου.
Ο μεγάλος κήπος είναι όμορφος με πολλούς ώριμους θάμνους και δέντρα. Η πισίνα 55μ2 έχει μια ευρύχωρη βεράντα για ηλιοθεραπεία γύρω της. Υπάρχει ξεχωριστή πρόσβαση στο αντλιοστάσιο από κλειστό δρόμο στο κάτω μέρος του οικοπέδου.
Υπάρχει επίσης ένα μεγάλο γκαράζ και ένα πηγάδι που παρέχει άφθονο νερό στο σπίτι. Κάτω από τη βεράντα υπάρχει μια τεράστια δεξαμενή νερού που συλλέγει το νερό της βροχής και χρησιμοποιείται για τον κήπο κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.
Τιμή πώλησης 999.000€

Επιπλέον χαρακτηριστικά

Πάρκινγκ Αποθήκη Αποθήκη υπογείου Τζάκι βεράντα πισίνα φωτεινό επενδυτικό αριθμός θέσεων στάθμευσης 4 εμβαδόν οικοπέδου 4175 Τ.Κ. 49083 απόσταση από θάλασσα 800 μ.κουφώματα αλουμινίου ενεργειακή κλάση Δ Εμφάνιση Διεύθυνσης ΔΑΣΙΑ Διεύθυνση ΔΑΣΙΑ κατάσταση ακινήτου Ελεύθερο θέα θάλασσα υλικα εξωτερικου χωρου κήπος τύπος γκαράζ κλειστό γκαράζ δάπεδα πλακάκι-ξύλο
Συνολικές επισκέψεις 12271
<span>Υπεύθυνος Συνεργάτης</span>ΝΙΚΟΣ ΝΤΟΥΡΟΣ

Υπεύθυνος ΣυνεργάτηςΝΙΚΟΣ ΝΤΟΥΡΟΣ

Τ: +30 26610 21101
Κ: +306974638702

Χάρτης

Χάρτης ακινήτου Property location Μεγέθυνση