κωδ. C-6870
ΚΕΡΚΥΡΑ ΓΑΡΙΤΣΑ, ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ προς Πώληση 186 τ.μ., 500.000€

Βασικές πληροφορίες

Κωδικός
C-6870
Περιοχή
ΚΕΡΚΥΡΑ
Υπο-περιοχή
ΓΑΡΙΤΣΑ
Τύπος ακινήτου
ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ
Σκοπός
προς Πώληση
Εμβαδόν
186 τ.μ.
Τιμή
580.000€500.000€
Τιμή
Τιμή/τ.μ.
Όροφος
Ισογειο
Έτος κατασκ.
1929
Δωμάτια
6 υ/δ
Μπάνιο
2
Wc
1
Θέρμανση
ΑΥΤΟΝΟΜΗ
Συντ. δόμησης
0
Συντ. κάλυψης
0
Βάθος
0 μ.
Πρόσοψη
0 μ.

Περιγραφή

ΓΑΡΙΤΣΑ, ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ προς Πώληση 186 τ.μ., 500.000€

Πωλείται μια πανέμορφη μονοκατοικία με κήπο στη Γαρίτσα. Η μονοκατοικία είναι κατασκευής το 1929, και είναι ένα από τα παλιά προσφυγικά σπίτια της Γαρίτσας. Η μονοκατοικία επίσης διαθέτει στο επάνω μέρος και μία γκαρσονιέρα 36τ.μ., και στο ισόγειο υπάρχει και μία αποθήκη- λεβητοστάσιο. Η κύρια οικία έχει ανακαινισθεί πρόσφατα, και χρίζει μερικής αποπεράτωσης.
Η κύρια οικία είναι 150τ.μ. σε οικόπεδο 277, 38τ.μ, διαθέτει 4 ευρύχωρα υπνοδωμάτια και ένα (1) ακόμα που μπορεί να έχει χρήση γραφείου ή guest room. Το κύριο υπνοδωμάτιο διαθέτει δικό του μπάνιο με ντουζιέρα, και μπαλκονόπορτα με μικρό αύλιο χώρο για μεγαλύτερη ιδιωτικότητα και χαλάρωση.
Κάθε υπνοδωμάτιο έχει μεγάλη εντοιχισμένη ντουλάπα με μηχανισμό. Όλα τα υπνοδωμάτια βλέπουν στον κήπο, όπως και η κουζίνα. Το ένα υπνοδωμάτιο βλέπει μπροστά στον κεντρικό δρόμο, όπως και το σαλόνι.
Η σαλονοτραπεζαρία και η κουζίνα είναι σε έναν πολύ μεγάλο ενιαίο χώρο, φωτεινό και πάρα πολύ άνετο. Στο χώρο του σαλονιού, υπάρχει ένα ενεργειακό τζάκι διπλής όψης. Η κουζίνα διαθέτει πολλά και μεγάλα ντουλάπια, μεγάλους και άνετους πάγκους, καθώς και τροφοθήκη. Υπάρχει χώρος για εντοιχισμένο πλυντήριο πιάτων και ψυγείο.
Σε όλο το σπίτι υπάρχουν πλακάκια, τύπου μάρμαρου, ενώ στα υπνοδωμάτια υπάρχει laminate. Τα μπάνια έχουν χτιστή ντουζιέρα, με μοντέρνα πλακάκια. Στο μεγάλο μπάνιο υπάρχει πρόβλεψη για πλυντήριο και στεγνωτήριο και εξαερισμός.
Το σπίτι έχει μονωθεί πρόσφατα με θερμοπρόσωψη και καινούρια κεραμοσκεπή. Έχουν αλλαχτεί τα υδραυλικά, όπου υπάρχει και κεντρικός πίνακας για κάθε σώμα και ηλεκτρικά συστήματα με νέο πίνακα και τριφασικό ρολόι. Όλα τα πλακάκια, καθώς και το τζάκι είναι καινούρια. Τα αλουμίνια είναι συνθετικά με διπλό τζάμι και σήτες. Η πόρτα από την κουζίνα που οδηγεί στην αυλή είναι καινούρια με παράθυρο που μπορεί να ανοίξει. Η κυρία είσοδος είναι με συνθετική πόρτα ασφαλείας σε παραδοσιακό στυλ. Τέλος, σε κάθε δωμάτιο έχει γίνει προ εγκατάσταση για κλιματιστικές μονάδες και σώματα θέρμανσης και στην αποθήκη του σπιτιού έχει γίνει προ εγκατάσταση για θέρμανση και νερό με υγραέριο, αλλά υπάρχει και ο λέβητας πετρελαίου που διέθετε πριν το σπίτι.
Η γκαρσονιέρα στον επάνω όροφο, διαθέτει ένα ευρύχωρο Χωλ, ένα αρκετά μεγάλο υπνοδωμάτιο με καινούρια εντοιχισμένη ντουλάπα, ένα πρόσφατα ανακαινισμένο μπάνιο και μία σαλονοκουζίνα. Το υπνοδωμάτιο διαθέτει παράθυρο προς τον κήπο. Η κουζίνα πέρα από το παράθυρο, διαθέτει και μία μπαλκονόπορτα που οδηγεί στην αρκετά μεγάλη βεράντα. Το επάνω σπίτι, διαθέτει κουφώματα αλουμινίου και καινούρια εξώπορτα. Η γκαρσονιέρα είναι έτοιμη για χρήση.
Όλο το οίκημα, είναι ιδανικό για μία οικογένεια, αλλά ακόμα και για επένδυση. Βρίσκεται επάνω στον κεντρικό δρόμο της Γαρίτσας, δίπλα από το γήπεδο, το αεροδρόμιο. Βρίσκεται στην καρδιά της πόλης, με όλες τις ανέσεις δίπλα. Η παραλιακή της Γαρίτσας, είναι μόλις στα 100 μέτρα και η ιστορική εκκλησία της Υ.Θ. Βλαχερνών ακριβώς απέναντι.
Τιμή πώλησης 500.000€

Επιπλέον χαρακτηριστικά

Αποθήκη Τζάκι φωτεινό ανακαινισμένο βεράντα βαμμένο επενδυτικό έτος ανακαίνισης 2023 εμβαδόν οικοπέδου 277,38 απόσταση από θάλασσα 400 μ.Τ.Κ. 49132 Εμφάνιση Διεύθυνσης GARITSA κουφώματα αλουμινίου Διεύθυνση ΓΑΡΙΤΣΑ ενεργειακή κλάση Δ θέα δρόμος κατάσταση ακινήτου Ημιτελές υλικα εξωτερικου χωρου κήπος δάπεδα πλακάκι-ξύλο
Συνολικές επισκέψεις 3957
<span>Υπεύθυνος Συνεργάτης</span>ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΠΑΓΚΑΛΗΣ

Υπεύθυνος ΣυνεργάτηςΔΙΟΝΥΣΗΣ ΠΑΓΚΑΛΗΣ

Τ: +30 26610 21101
Κ: +306977849502

Χάρτης

Χάρτης ακινήτου Property location Μεγέθυνση