κωδ. C-7001
ΚΕΡΚΥΡΑ ΒΟΡΕΙΑ ΚΛΗΜΑΤΙΑ, ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ προς Ενοικίαση 170 τ.μ., 550€

Βασικές πληροφορίες

Κωδικός
C-7001
Περιοχή
ΚΕΡΚΥΡΑ ΒΟΡΕΙΑ
Υπο-περιοχή
ΚΛΗΜΑΤΙΑ
Τύπος ακινήτου
ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ
Σκοπός
προς Ενοικίαση
Εμβαδόν
170 τ.μ.
Τιμή
600€550€
Τιμή
Τιμή/τ.μ.
Όροφος
Ισογειο
Έτος κατασκ.
1950
Δωμάτια
5 υ/δ
Μπάνιο
3
Wc
Θέρμανση
ΑΥΤΟΝΟΜΗ
Συντ. δόμησης
0
Συντ. κάλυψης
0
Βάθος
0 μ.
Πρόσοψη
0 μ.

Περιγραφή

ΚΛΗΜΑΤΙΑ, ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ προς Ενοικίαση 170 τ.μ., 550€

Το Παραδοσιακό αυτό σπίτι είναι ένα από τα πιο ιστορικά κτίρια της βόρειας Κέρκυρας. Ιδανικό για να φιλοξενήσει οικογένειες 4 ατόμων , βρίσκεται στο κέντρο του Βορρά. Είναι χτισμένο πάνω σε βουνό και έχει μοναδική θέα από το μεγάλο μπαλκόνι του.
Αυτή η κατοικία μπορεί να φιλοξενήσει έως 11 άτομα ενώ διαθέτει υπαίθριο χώρο στάθμευσης για 4 αυτοκίνητα. Ιδανικό για δυο οικογένειες με παιδιά.
Στο ισόγειο θα βρείτε το άνετο σαλόνι μπροστά από το τζάκι, την άνετη τραπεζαρία και την πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα. Όπου κι αν κοιτάξεις, θα νιώσεις τον αέρα μιας άλλης εποχής.
Στον πρώτο όροφο θα βρείτε το μεγάλο μπαλκόνι, το οποίο προσφέρει υπέροχη θέα στο χωριό και τους καταπράσινους λόφους που το περιβάλλουν, αλλά και τη δυνατότητα να δειπνήσετε εκεί. Θα βρείτε επίσης τρία υπνοδωμάτια και το μπάνιο. Δύο από τα υπνοδωμάτια του 1ου ορόφου είναι master υπνοδωμάτια και το τρίτο έχει ένα μονό κρεβάτι για ένα άτομο, αλλά εξακολουθεί να είναι πολύ άνετο. Το μπάνιο διαθέτει θερμοσίφωνα και δεν θα ξεμείνετε ποτέ από ζεστό νερό. Στον δεύτερο όροφο θα βρείτε άλλα δύο υπνοδωμάτια και ένα χαριτωμένο WC.
Όλα τα δωμάτια έχουν ανακαινιστεί με προσοχή και σεβασμό στην ιστορία και τον πολιτισμό του σπιτιού και διαθέτουν ολοκαίνουργιους ανεμιστήρες οροφής πάνω από κάθε κρεβάτι.
Το χωριό ονομάζεται Κληματιά και είναι ένα από τα ομορφότερα και πιο παραδοσιακά χωριά στις ρίζες της Κερκυραϊκής Αρχιτεκτονικής. Απέναντι από την κατοικία υπάρχει παρκινγκ για 3 αυτοκίνητα σε οικόπεδο 500τ.μ περίπου, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν μποστάνι. Επίσης για μια 3ετία ο ενοικιαστής θα μπορούσε να εκμεταλλευθεί τους ελαιώνες της οικογένειας με συνολικά 300 ελαιόδεντρα.
Διαθέσιμο από 1η Οκτώβρη για μόνιμη ενοικίαση.
Τιμή ενοικίου : 550€ Συζητήσιμα

Επιπλέον χαρακτηριστικά

Πάρκινγκ Αποθήκη Τζάκι φωτεινό ανακαινισμένο βεράντα βαμμένο εμβαδόν οικοπέδου 2500 απόσταση από θάλασσα 3000 μ.αριθμός θέσεων στάθμευσης 4 Τ.Κ. 49081 Εμφάνιση Διεύθυνσης KLIMATIA τύπος γκαράζ ανοιχτό γκαράζ ενεργειακή κλάση Ε κατάσταση ακινήτου έτοιμο για μετακόμιση υλικα εξωτερικου χωρου κήπος Διεύθυνση ΚΛΗΜΑΤΙΑ θέα ορίζοντας δάπεδα πλακάκι-ξύλο κουφώματα συνθετικά
Συνολικές επισκέψεις 5647
<span>Υπεύθυνος Συνεργάτης</span>ΟΛΓΑ ΛΕΟΝΤΑΡΗ

Υπεύθυνος ΣυνεργάτηςΟΛΓΑ ΛΕΟΝΤΑΡΗ

Τ: +30 26610 21101
Κ: +306980148980

Χάρτης

Χάρτης ακινήτου Property location Μεγέθυνση