κωδ. C-6389
ΚΕΡΚΥΡΑ ΒΟΡΕΙΑ ΞΑΝΘΑΤΕΣ, ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ προς Πώληση 300 τ.μ., 265.000€

Βασικές πληροφορίες

Κωδικός
C-6389
Περιοχή
ΚΕΡΚΥΡΑ ΒΟΡΕΙΑ
Υπο-περιοχή
ΞΑΝΘΑΤΕΣ
Τύπος ακινήτου
ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ
Σκοπός
προς Πώληση
Εμβαδόν
300 τ.μ.
Τιμή
290.000€265.000€
Τιμή
Τιμή/τ.μ.
Όροφος
Ισογειο
Έτος κατασκ.
2010
Δωμάτια
4 υ/δ
Μπάνιο
3
Wc
Θέρμανση
ΑΥΤΟΝΟΜΗ
Συντ. δόμησης
0
Συντ. κάλυψης
0
Βάθος
0 μ.
Πρόσοψη
0 μ.

Περιγραφή

ΞΑΝΘΑΤΕΣ, ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ προς Πώληση 300 τ.μ., 265.000€

Πωλείται Μονοκατοικία 250τμ άμεσα κατοικήσιμη εντός οικοπέδου 1500 τμ στους Ξανθάτες.
Το κτίριο αποτελείται από δυο ανεξάρτητα διαμερίσματα.
Το διαμέρισμα του ισογείου (επιφάνειας 120 τμ το οποίο δεν έχει κατοικηθεί ποτέ) είναι πλήρως ανακαινισμένο και εξοπλισμένο διαθέτει δυο υπνοδωμάτια το ένα με εντοιχισμένη ντουλάπα, μεγάλο καθιστικό με κουζίνα και τραπεζαρία σε ενιαίο χώρο και ένα μπάνιο. Διαθέτει παράθυρα αλουμινίου, κλιματιστικά σε όλα τα δωμάτια και βεράντες περιμετρικά.
Το διαμέρισμα του ορόφου διαθέτει επίσης δυο υπνοδωμάτια, κουζίνα, λουτρό, και μεγάλο καθιστικό με τραπεζαρία. Διαθέτει ντουλάπες, κεντρική θέρμανση, ξύλινα κουφώματα και περιμετρικά βεράντες.
Σε επαφή με το κτίριο υπάρχει το λεβητοστάσιο, και το πατητήρι το οποίο καταλήγει δεξαμενή στο κελάρι για την αποθήκευση του κρασιού το οποίο συνδέεται με χώρο – κουζίνα η οποία επικοινωνεί με το διαμέρισμα του ισογείου στην πίσω πλευρά και μπορεί να διαμορφωθεί σε στούντιο με ανεξάρτητη είσοδο.
Στο οικόπεδο υπάρχει επίσης κτίσμα 50 τμ το οποίο διαθέτει κουζίνα, αποθήκη , w.c και μια μεγάλη υπαίθρια τραπεζαρία με τέντα και ρολά περιμετρικά για χρήση την περίοδο του Πάσχα και τους καλοκαιρινούς μήνες εξαιτίας του ιδανικού μικροκλίματος. Παραπλεύρως έχει κατασκευασθεί το Bbq.
Ο κήπος διαθέτει πολλά όμορφα λουλούδια, ελαιόδεντρα και κάθε λογής φρουτόδεντρο (λεμονιές, βερικοκιές, τζιτζιφιές, συκιές, μανταρινιές, πορτοκαλιές κτλ).
Στην είσοδο του οικοπέδου υπάρχει καλυμμένος χώρος για στάθμευση αυτοκινήτου).
Τα διαμερίσματα εκτός από κάποια οικογενειακά αντικείμενα αξίας πωλούνται πλήρως εξοπλισμένα και επιπλωμένα. Μεταξύ άλλων στο ισόγειο 2 καινούριες τηλεοράσεις plasma και καινούριες ηλεκτρικές συσκευές (πλυντήριο πιάτων, κουζίνα και ψυγείο).
Με την αγορά του ακινήτου οι αγοραστές θα αποκτήσουν ένα μηχάνημα για την περιποίηση του κήπου.
Τιμή πώλησης : 265.000€

Επιπλέον χαρακτηριστικά

Πάρκινγκ Αποθήκη φούρνος έπιπλα BBQ βαμμένο αριθμός θέσεων στάθμευσης φωτεινό πλυντήριο ψυγείο βεράντα τηλεόραση τέντα ανακαινισμένο εμβαδόν οικοπέδου 1500 απόσταση από θάλασσα 2000 μ.Τ.Κ. 49081 κουφώματα αλουμινίου τύπος γκαράζ ανοιχτό γκαράζ ενεργειακή κλάση Δ κατάσταση ακινήτου Ελεύθερο υλικα εξωτερικου χωρου κήπος Εμφάνιση Διεύθυνσης ΞΑΝΘΑΤΕΣ Διεύθυνση ΞΑΝΘΑΤΕΣ θέα ορίζοντας δάπεδα πλακάκι
Συνολικές επισκέψεις 6821
<span>Υπεύθυνος Συνεργάτης</span>ΟΛΓΑ ΛΕΟΝΤΑΡΗ

Υπεύθυνος ΣυνεργάτηςΟΛΓΑ ΛΕΟΝΤΑΡΗ

Τ: +30 26610 21101
Κ: +306980148980

Χάρτης

Χάρτης ακινήτου Property location Μεγέθυνση