κωδ. C-7313
ΚΕΡΚΥΡΑ ΚΕΝΤΡΟ, ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ προς Πώληση 445 τ.μ., 2.150.000€

Βασικές πληροφορίες

Κωδικός
C-7313
Περιοχή
ΚΕΡΚΥΡΑ
Υπο-περιοχή
ΚΕΝΤΡΟ
Τύπος ακινήτου
ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ
Σκοπός
προς Πώληση
Εμβαδόν
445 τ.μ.
Τιμή
2.150.000€
Τιμή
Τιμή/τ.μ.
Όροφος
3ος όροφος
Έτος κατασκ.
2023
Δωμάτια
12 υ/δ
Μπάνιο
12
Wc
2
Θέρμανση
A/C
Συντ. δόμησης
0
Συντ. κάλυψης
0
Βάθος
0 μ.
Πρόσοψη
0 μ.

Περιγραφή

ΚΕΝΤΡΟ, ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ προς Πώληση 445 τ.μ., 2.150.000€

Πωλείται εξαιρετική διώροφη οικοδομή, χωρισμένη με 8 διαμερίσματα 444, 62τ.μ, πλήρως ανακαινισμένη και πλήρως εξοπλισμένη στο κέντρο της πόλης της Κέρκυρας, Τα διαμερίσματα βρίσκονται στον 3ο και 4ο όροφο ιστορικού κτηρίου. Τα διαμερίσματα είναι τα μικρότερα 24, 42τ.μ και τα μεγαλύτερα 81, 34τ.μ.
Είστε έτοιμοι να ζήσετε τη γοητεία του ιστορικού κέντρου της Κέρκυρας όπως ποτέ άλλοτε; Με περηφάνια παρουσιάζουμε οκτώ εξαίσια διαμερίσματα που βρίσκονται σε ένα από τα πιο εμβληματικά κτίρια στην πόλη της Κέρκυρας. Φωλιασμένο στην καρδιά της Παλιάς Πόλης, το κτίριο στη Γεωργίου Θεοτόκη, στη γωνία της οδού Μάντζαρου, χρονολογείται από το 1838 και είναι ένα πραγματικό στολίδι ιστορικής σημασίας.
Τοποθεσία, τοποθεσία, τοποθεσία! Αυτά τα διαμερίσματα βρίσκονται ακριβώς δίπλα στο Δημοτικό Θέατρο Κέρκυρας και προσφέρουν απαράμιλλη πρόσβαση στα καλύτερα που έχει να προσφέρει η Κέρκυρα. Θα βρίσκεστε λίγα βήματα μακριά από τον πεζόδρομο και την Porta Reale, που περιβάλλεται από σημαντικά αξιοθέατα, καταστήματα αγορών, πολυσύχναστα καφέ και απολαυστικά εστιατόρια. Και για όσους αγαπούν την εξερεύνηση, η δημόσια συγκοινωνία είναι προ των πυλών, έτοιμη να σας παρασύρει σε νέες περιπέτειες σε αυτό το μαγευτικό νησί.
Η πολυτελής διαβίωση στα καλύτερά της, Κάθε ένα από αυτά τα οκτώ διαμερίσματα διαθέτει τον τέλειο συνδυασμό ιστορικής γοητείας και σύγχρονης άνεσης. Οι ιδιοκτήτες δεν γλίτωσαν κανένα κόστος για να εξοπλίσουν αυτές τις κατοικίες με τα υψηλότερα ποιοτικά προϊόντα και φινιρίσματα:
• Πλήρως εξοπλισμένο με συσκευές Samsung: Οι μαγειρικές σας δεξιότητες θα λάμψουν με τις υπερσύγχρονες συσκευές Samsung στις κουζίνες. Ετοιμάστε γκουρμέ γεύματα με ευκολία και στυλ.
• Προϊόντα μπάνιου Grohe: Περιποιηθείτε τον εαυτό σας στα κομψά μπάνια με τα φωτιστικά Grohe. Χαλαρώστε σε ένα χαλαρωτικό μπάνιο ή αναζωογονηθείτε με ένα δροσιστικό ντους.
• Πλήρης κλιματισμός και θέρμανση: Μείνετε άνετοι όλο το χρόνο με πλήρη έλεγχο κλιματισμού. Ανεξάρτητα από την εποχή, το σπίτι σας θα είναι πάντα η τέλεια θερμοκρασία.
• Αυτοματοποιημένα παράθυρα στον τελευταίο όροφο: Απολαύστε εκπληκτική θέα και φυσικό φως, όλα ελέγχονται με το πάτημα ενός κουμπιού. Αισθητήρες για σκίαστρα και βροχή εξασφαλίζουν την άνεσή σας σε κάθε καιρό.
• Μασίφ ελβετικά δρύινα δάπεδα: Περπατήστε σε πολυτελή ελβετικά δρύινα δάπεδα που όχι μόνο προσθέτουν στην αισθητική αλλά προσφέρουν και ανθεκτικότητα και μακροζωία.
Μια ποικιλία επιλογών Είτε προτιμάτε μπαλκόνι, βεράντα ή γκαλερί, υπάρχει ένα διαμέρισμα που ταιριάζει στα γούστα σας:
 Διαμερίσματα τρίτου ορόφου (αρ. 1-5): Οι αριθμοί 1-3 διαθέτουν γοητευτικά μπαλκόνια, ιδανικά για να πιείτε τον πρωινό καφέ ή το βραδινό κοκτέιλ. Οι αριθμοί 4-5 προσφέρουν την άνεση της διάταξης ενός υπνοδωματίου, παρέχοντας άφθονο χώρο και ιδιωτικότητα.
 Διαμερίσματα τέταρτου ορόφου (αρ. 6-8): Ο αρ. 6 διαθέτει μια ευρύχωρη βεράντα, ιδανική για υπαίθριες συγκεντρώσεις και εκπληκτικό περιβάλλον. Το Νο. 8 διαθέτει μια διάταξη γκαλερί που αγγίζει μοναδικά την εμπειρία ζωής σας.
Μη χάσετε αυτή τη σπάνια ευκαιρία να αποκτήσετε ένα κομμάτι ιστορίας στην καρδιά της πόλης της Κέρκυρας. Αυτά τα διαμερίσματα προσφέρουν τον τέλειο συνδυασμό γοητείας του παλιού κόσμου και σύγχρονης πολυτέλειας, καθιστώντας τα μια εξαιρετική επενδυτική ευκαιρία ή ένα ονειρεμένο σπίτι.
Γι' αυτό σας προσφέρουμε την ευελιξία να επιλέξετε τον αριθμό των διαμερισμάτων που ταιριάζει στην επενδυτική σας στρατηγική:
 Αποκτήστε ένα ενιαίο διαμέρισμα: Βουτήξτε τα δάχτυλά σας στην αγορά ξεκινώντας με ένα διαμέρισμα. Δοκιμάστε τα νερά και ζήστε τα οφέλη της ακμάζουσας τουριστικής βιομηχανίας της Κέρκυρας.
 Επενδύστε σε πολλά διαμερίσματα: Διαφοροποιήστε το χαρτοφυλάκιό σας αποκτώντας πολλά διαμερίσματα. Μεγιστοποιήστε τις δυνατότητες εισοδήματός σας.
 Ασφαλίστε και τα οκτώ διαμερίσματα: Για τον έμπειρο επενδυτή που αναζητά μια ολοκληρωμένη επενδυτική ευκαιρία, η απόκτηση και των οκτώ διαμερισμάτων παρέχει απαράμιλλες δυνατότητες για σημαντικές αποδόσεις.
Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να εξερευνήσετε τις διάφορες επενδυτικές επιλογές, να προγραμματίσετε μια προβολή και να συζητήσετε πώς αυτά τα διαμερίσματα μπορούν να γίνουν ακρογωνιαίος λίθος του επενδυτικού σας χαρτοφυλακίου. Το μέλλον σας ξεκινά με την ιστορική γοητεία και τις επενδυτικές δυνατότητες της πόλης της Κέρκυρας.
Τιμή πώλησης για κάθε ένα από τα διαμερίσματα:
• Διαμέρισμα 1: 252.000€ – 53, 59τ.μ
• Διαμέρισμα 2: 272.000€ – 57, 66τ.μ
• Διαμέρισμα 3: 274.000€ – 58, 14τ.μ
• Διαμέρισμα 4: 125.000€ – 27, 32τ.μ
• Διαμέρισμα 5: 110.000€ - 24, 42τ.μ
• Διαμέρισμα 6: 410.000€ - 81, 34τ.μ
• Διαμέρισμα 7: 350.000€ - 70, 96τ.μ
• Διαμέρισμα 8: 350.000€ - 71, 19τ.μ
Τιμή πώλησης για όλα τα διαμερίσματα 2.150.000€

Επιπλέον χαρακτηριστικά

Αποθήκη σοφίτα επενδυτικό ψυγείο φωτεινό φούρνος βαμμένο πλυντήριο ανακαινισμένο έτος ανακαίνισης 2023 Τ.Κ. 49132 απόσταση από θάλασσα 600 μ.Εμφάνιση Διεύθυνσης GEORGIOU THEOTOKI ενεργειακή κλάση Γ Διεύθυνση ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΘΕΟΤΟΚΗ κατάσταση ακινήτου έτοιμο για μετακόμιση θέα πεζόδρομος δάπεδα πλακάκι-ξύλο κουφώματα συνθετικά
Συνολικές επισκέψεις 359
<span>Υπεύθυνος Συνεργάτης</span>ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΠΑΓΚΑΛΗΣ

Υπεύθυνος ΣυνεργάτηςΔΙΟΝΥΣΗΣ ΠΑΓΚΑΛΗΣ

Τ: +30 26610 21101
Κ: +306977849502

Χάρτης

Χάρτης ακινήτου Property location Μεγέθυνση