κωδ. C-429
ΚΕΡΚΥΡΑ ΒΟΡΕΙΑ ΑΓΙΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑΣ, ΒΙΛΑ προς Πώληση 360 τ.μ., 3.000.000€

Βασικές πληροφορίες

Κωδικός
C-429
Περιοχή
ΚΕΡΚΥΡΑ ΒΟΡΕΙΑ
Υπο-περιοχή
ΑΓΙΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑΣ
Τύπος ακινήτου
ΒΙΛΑ
Σκοπός
προς Πώληση
Εμβαδόν
360 τ.μ.
Τιμή
3.000.000€
Τιμή
Τιμή/τ.μ.
Όροφος
Ισογειο
Έτος κατασκ.
2004
Δωμάτια
6 υ/δ
Μπάνιο
3
Wc
Θέρμανση
ΑΥΤΟΝΟΜΗ
Συντ. δόμησης
0
Συντ. κάλυψης
0
Βάθος
0 μ.
Πρόσοψη
0 μ.

Περιγραφή

ΑΓΙΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑΣ, ΒΙΛΑ προς Πώληση 360 τ.μ., 3.000.000€

Εμβαδόν κτίσματος: 360 m2
Εμβαδόν οικοπέδου: 5300 m2
Τιμή: 3.000.000 €
Πωλείται στην Βόρεια Κέρκυρα μοναδικού κάλλους βίλλα 360τμ τριών επιπέδων σε οικόπεδο 5.300τμ.
Η βίλα χτισμένη και μοναδικά τοποθετημένη στο ψηλότερο σημείο της περιοχής είναι μοναδική για τη θέα της την ποιότητα κατασκευής της και τις παροχές που προσφέρονται τόσο εσωτερικά αλλά και εξωτερικά στον ιδιοκτήτη.
Μπαίνοντας στον περιφραγμένο χώρο από την υψίστης ασφαλείας θωρακισμένη πόρτα εισόδου η οποία λειτουργεί με τηλεχειριστήριο μπορεί κανείς να απολαύσει μια θεαματική περιήγηση ξεκινώντας από τον δενδροφυτεμένο περιβάλλοντα χώρο ο οποίος εκτος της πλούσιας βλάστησης η οποία διατηρείται με το αυτόματο πότισμα, προσφέρει θερμαινόμενη πισίνα 70τμ με τρία γύρω της καλυμμένα και μη σημεία όπου μπορεί κανείς να γευματίσει ή και να δειπνήσει σε μικρού η μεγάλου μεγέθους ανάλογα με τον αριθμό των ατόμων τραπεζαρία στα από κατασκευής της έπιπλα κήπου αφού έχει απολαύσει την προετοιμασία εδεσμάτων στο διπλανό BBQ.
Συνεχίζοντας την περιήγηση του εξωτερικού χώρου μπορεί κανείς κατεβαίνοντας τα ξύλινα κατασκευασμένα σκαλιά να οδηγηθεί στην ιδιωτική παραλία της βίλας η οποία εκτείνεται σε μήκος περίπου 150 μέτρων και να την χρησιμοποιήσει όχι μόνο για να κολυμπήσει στα πεντακάθαρα και καταγάλανα νερά της περιοχής και να απολαύσει τη θέα στο γραφικό Γλαρονήσι, αλλά και για να ελλιμενίσει το ιδιωτικό του σκάφος αράζοντας το στην ήδη κατασκευασμένη εξέδρα.
Ανεβαίνοντας και εισερχόμενος στον ισόγειο χώρο του σπιτιού, μπορεί κανείς να παρατηρήσει τις πλήρεις έξτρα παροχές του σπιτιού όπως εσωτερικό πάρκινγκ 2 αυτοκινήτων, εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα η οποία προσφέρει και οζονοθεραπεία, αποθηκευτικό χώρο, γυμναστήριο, σάουνα, αίθουσα παιχνιδιού, ασανσέρ και μεγάλη κρεβατοκάμαρα σε σημείο απ’ όπου προσφέρεται μοναδική θέα στην θάλασσα και τον κήπο , με ατομικό μπάνιο, προσαρμοσμένο για άτομα με ειδικές ανάγκες.
Ανεβαίνοντας στον όροφο, ο οποίος βρίσκεται στο επίπεδο της πισίνας, μπορεί κανείς να απολαύσει ένα δείπνο ή γεύμα στην τραπεζαρία δίπλα στην πλήρως εξοπλισμένη και από εξαιρετικής ποιότητας ξύλου κατασκευασμένη κουζίνα ή στον διπλανό άνετο χώρο του σαλονιού να γευτεί έναν καφέ καθισμένος δίπλα σε ένα πανέμορφα χτισμένο τζάκι γοητευμένος από την υπέροχη θέα που αντικρίζει από κάθε σημείο του χώρου και η οποία εναλλάσσεται από την φαντασμαγορική εικόνα της πισίνας του πράσινου, του κήπου και της θάλασσας. Οι σκεπαστές εξωτερικές βεράντες δε, επιτρέπουν την ίδια απόλαυση της θέας για περισσότερη αμεσότητα.
Η ίδια απεριόριστη θέα προσφέρεται με μικρές εναλλαγές και από τις δύο διπλές κρεβατοκάμαρες που βρίσκονται επίσης στο ίδιο επίπεδο.
Στο τρίτο επίπεδο ακολούθως, εργονομικά σχεδιασμένες, απλώνονται δύο τεράστιες ακόμα κρεβατοκάμαρες με μίνι μπαρ, με μπάνιο και τζακούζι και μία ακόμα παιδική με μπάνιο και αυτή και απίστευτη και από εδώ θέα που προσφέρουν τα ξεχωριστά σε κάθε υπνοδωμάτιο μπαλκόνια.
Σε συνάρτηση όλων των παραπάνω, έχουμε ως αποτέλεσμα ένα τέλεια σχεδιασμένο και κατασκευασμένο από κάθε άποψη εσωτερικό περιβάλλον το οποίο σε συνδυασμό με τον εξωτερικό άψογα μελετημένο και κατασκευασμένο περιβάλλοντα χώρο που εναρμονίζει μοναδικά τις σύγχρονες παροχές με την αυθεντικότητα της φύσης δημιουργεί μία μοναδικής αισθητικής αλλά και ουσίας πραγματικότητα : Tη βίλα !!!!

Επιπλέον χαρακτηριστικά

Πάρκινγκ Αποθήκη Αποθήκη υπογείου Τζάκι Διαμπερές πισίνα βαμμένο βεράντα BBQ ψυγείο φούρνος πλυντήριο φωτεινό αριθμός θέσεων στάθμευσης έπιπλα απόσταση από θάλασσα 10 μ.Τ.Κ. 49083 εμβαδόν οικοπέδου 5300 Εμφάνιση Διεύθυνσης ΑΓΙΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑΣ Διεύθυνση ΑΓΙΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑΣ κουφώματα αλουμινίου κατάσταση ακινήτου έτοιμο για μετακόμιση θέα θάλασσα δάπεδα πλακάκι-ξύλο τύπος γκαράζ χώρος στάθμευσης
Συνολικές επισκέψεις 24403
<span>Υπεύθυνος Συνεργάτης</span>ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΚΑΛΟΥΔΗ

Υπεύθυνος ΣυνεργάτηςΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΚΑΛΟΥΔΗ

Τ: +30 26610 21101
Κ: +306937674419

Χάρτης

Χάρτης ακινήτου Property location Μεγέθυνση