κωδ. C-6681
ΚΕΡΚΥΡΑ ΒΟΡΕΙΑ ΑΓΙΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑΣ, ΒΙΛΑ προς Πώληση 400 τ.μ., 2.500.000€

Βασικές πληροφορίες

Κωδικός
C-6681
Περιοχή
ΚΕΡΚΥΡΑ ΒΟΡΕΙΑ
Υπο-περιοχή
ΑΓΙΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑΣ
Τύπος ακινήτου
ΒΙΛΑ
Σκοπός
προς Πώληση
Εμβαδόν
400 τ.μ.
Τιμή
2.500.000€
Τιμή
Τιμή/τ.μ.
Όροφος
Ισογειο
Έτος κατασκ.
2010
Δωμάτια
7 υ/δ
Μπάνιο
6
Wc
Θέρμανση
A/C
Συντ. δόμησης
0
Συντ. κάλυψης
0
Βάθος
0 μ.
Πρόσοψη
0 μ.

Περιγραφή

ΑΓΙΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑΣ, ΒΙΛΑ προς Πώληση 400 τ.μ., 2.500.000€

Πωλείται πολυτελές παραθαλάσσιο ακίνητο στον Άγιο Σπυρίδωνα με υπέροχη θέα.
Αποτελείται από τρία διαφορετικά ακίνητα τα οποία πωλούνται συνολικά.
Το πρώτο ακίνητο αποτελείται από ένα οικόπεδο 2.000 τμ εντός του οποίου υπάρχουν ένα ισόγειο κτίριο δυο όμοιων διαμερισμάτων ενός υπνοδωματίου με σοφίτα, μπάνιο, κουζίνα και καθιστικό καθώς και μια διώροφη κατοικία δυο υπνοδωματίων (εκ των οποίων το ένα διαθέτει σοφίτα), δυο μπάνια, κουζίνα και καθιστικό.
Κοινόχρηστη πισίνα εξυπηρετεί τους χρήστες των δυο αυτών κτιρίων καθώς και ένα ιδιαίτερο bbq σε συνέχεια με την υπαίθρια τραπεζαρία.
Η διακόσμηση του ακινήτου αυτού έχει γίνει με ιδιαίτερο γούστο με έμφαση στην λεπτομέρεια ενώ η χρήση πέτρας και ξύλου ως κύριαρχα υλικά κατασκευής δίνουν μια νότα πολυτέλειας και ζεστασιάς στον χώρο.
Εντός του ίδιου οικοπέδου υπάρχει ακόμα ένα διώροφο κτίριο κατοικίας όμοιο με το προηγούμενο με την διαφορά ότι αυτό διαθέτει χώρο αποκλειστικής χρήσης και prive πισίνα και bbq ενώ το design και η διακόσμηση ακολουθεί την ίδια λογική με τα υπόλοιπα κτίρια εντός του οικοπέδου αυτού.
Αξίζει να σημειωθεί ότι από όλα τα δωμάτια και τους χώρους είναι ανεμπόδιστη η θέα της θάλασσας.
Ο περιβάλλων χώρος περιλαμβάνει ανοικτό χώρο στάθμευσης για τους χρήστες, μονοπάτια τα οποία οδηγούν στα επιμέρους κτίρια, ενώ τα υπέροχα λουλούδια και δέντρα ομορφαίνουν τον κήπο και διαχωρίζουν την χρήση του.
Το ακίνητο αυτό συνορεύει με ακόμη δυο ακίνητα και τελικά καταλήγει στην θάλασσα.
Το όμορο ακίνητο αποτελείται από ένα οικόπεδο 1000τμ εντός του οποίου υπάρχουν δυο ανεξάρτητα ισόγεια κτίρια κατοικιών εμβαδού 60 τμ και 30 τμ τα οποία χρήζουν ανακαίνισης ενώ συνορεύει με οικόπεδο 3200τμ περίπου το οποίο καταλήγει σε παραλία στην οποία έχει πρόσβαση ακόμη μια γειτονική ιδιοκτησία.
Και οι τρεις αυτές ιδιοκτησίες (όλες μαζί και η καθεμιά ξεχωριστά ) συνδέονται με μονοπάτι το οποίο καταλήγει στην ιδιωτική παραλία η οποία απέχει 100μ καθιστώντας το ακίνητο αυτό στο σύνολό του μια ξεχωριστή και μοναδική επιλογή τόσο για επένδυση όσο για ιδιωτική χρήση.
Η διαδρομή για την πρόσβαση στην ιδιοκτησία αυτή εξασφαλίζεται από ασφαλτοστρωμένο δρόμο ανάμεσα από ελαιώνες ενώ η κοντινότερη παραλία του Αγίου Σπυρίδωνα απέχει 3’ με το αμάξι.
Η τοπική αγορά της Αχαράβης καθώς και το πασίγνωστο τουριστικό θέρετρο της Κασσιώπης με το γραφικό λιμάνι και τις τεράστιες επενδύσεις απέχουν 10’ ενώ η πόλη της Κέρκυρας, το αεροδρόμιο και το λιμάνι απέχουν περίπου μια ώρα.
Τιμή πώλησης : 2.500.000 €

Επιπλέον χαρακτηριστικά

Πάρκινγκ Αποθήκη Τζάκι πλυντήριο πιάτων πλυντήριο πισίνα φωτεινό βεράντα φούρνος ανακαινισμένο επενδυτικό αριθμός θέσεων στάθμευσης βαμμένο BBQ τηλεόραση ψυγείο έπιπλα εμβαδόν οικοπέδου 2900 απόσταση από θάλασσα 30 μ.Τ.Κ. 49081 Εμφάνιση Διεύθυνσης SAINT SPIRIDON Διεύθυνση ΑΓΙΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑΣ κουφώματα αλουμινίου τύπος γκαράζ ανοιχτό γκαράζ ενεργειακή κλάση Β+ κατάσταση ακινήτου έτοιμο για μετακόμιση θέα θάλασσα υλικα εξωτερικου χωρου κήπος δάπεδα πλακάκι-ξύλο
Συνολικές επισκέψεις 3414
<span>Υπεύθυνος Συνεργάτης</span>ΟΛΓΑ ΛΕΟΝΤΑΡΗ

Υπεύθυνος ΣυνεργάτηςΟΛΓΑ ΛΕΟΝΤΑΡΗ

Τ: +30 26610 21101
Κ: +306980148980

Χάρτης

Χάρτης ακινήτου Property location Μεγέθυνση